Skip to main content

Οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας απέκλεισαν την Ιόνια Οδό με τα τρακτέρ – Ραντεβού στο Μεσολόγγι αύριο

Στον δρόμο του αγώνα βρίσκονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Αιτωλοακαρνανίας

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας και στο πλευρό τους παραμένουν και οι κτηνοτρόφοι. Σήμερα, μάλιστα, απέκλεισαν την Ιόνια Οδό με τα τρακτέρ τους.

Με σταθμό και την πανελλαδική πανεργατική απεργία της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου, και τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση στο Αγρίνιο στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Δημοκρατίας, όπου ήδη έχουν ληφθεί αποφάσεις συμμετοχής, δρομολογούν και άλλες δράσεις, σημειώνοντας ότι τα αιτήματά τους δεν ικανοποιήθηκαν.

Στην Αιτωλοακαρνανία, οι αγρότες προχώρησαν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου σε αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου της Ιόνιας Οδού, στο ύψος του κόμβου Χαλικίου.

Δείτε βίντεο από τον αποκλεισμό της Ιόνιας Οδού:

Όπως δήλωσε στο agriniosite.gr ο Σπύρος Κοτοπούλης, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα θα πάνε στο Μεσολόγγι για τη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί.

Θα γίνει προσυγκέντρωση στις 11 π.μ. από τον κόμβο Χαλίκι με σκοπό να καταλήξουν την Περιφερειακή Ενότητα, καταθέτοντας τα αιτήματά τους μπροστά και στη σύνοδο των υπουργών Γεωργίας της ΕΕ, με σκοπό την αναθεώρηση της ΚΑΠ.

«Πρόκειται για αναθεώρηση που γίνεται ξανά χωρίς εμάς και απέναντί μας», σημειώνουν και καλούν σε μαζική συμμετοχή, υπογραμμίζοντας ότι δίνουν έναν δίκαιο αγώνα που θα τον συνεχίσουν και σε συντονισμό με τους συναδέλφους τους σε όλη τη χώρα.