Skip to main content

Μακσβίτις (Νεπτούνας): Νίκη με ΠΑΟΚ αλλιώς να κρατήσουμε τη διαφορά

Ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας εξήρε τον «Δικέφαλο» τονίζοντας πως είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλά επιθετικά και είναι ισχυρή στην έδρα της

Για τον διπλό στόχο που έχει η Νεπτούνας στην αυριανή αναμέτρηση εναντίον του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Κάζις Μακσβίτις, καθώς αν δεν καταφέρει να νικήσει τον «Δικέφαλο» τότε θα προσπαθήσει τουλάχιστον να κρατήσει τη διαφορά (επικράτησαν με 82-69 στην πρώτη αναμέτρηση).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της λιθουανικής ομάδας:

«Και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει προσθέσει κάποιους παίκτες, εμείς χάσαμε τρεις παίκτες και έτσι θα είναι ένας τελείως διαφορετικός αγώνας σε σχέση με το ματς στην Κλαϊπέδα. Εμείς έχουμε δύο στόχους στο αυριανό παιχνίδι: Ο πρώτος είναι να νικήσουμε και ο δεύτερος, αν δεν τα καταφέρουμε, είναι να κρατήσουμε τη διαφορά των 13 πόντων που είχαμε πάρει στον πρώτο αγώνα».

Για τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα του: «Είμαι χαρούμενος που παρά τις αλλαγές η ομάδα δεν έχει χάσει το μυαλό της και συνεχίζουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα. Χάσαμε τρεις σημαντικούς παίκτες, αλλά έχουμε πάρει δύο καινούριους. Νομίζω ότι έχουμε αρχίσει να αποκτάμε χημεία και πάλι».

Για την γνώμη του για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια δυναμική ομάδα. Έχει καλούς Αμερικανούς και ποιοτικούς Έλληνες. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά στην επίθεση και είναι πολύ δύσκολο να παίξεις εναντίον της ειδικά μέσα στη Θεσσαλονίκη».