Skip to main content

Κλινικά νεκρή η γερμανίδα σύζυγος του Έλληνα στη Βαρκελώνη

Η οικογένεια της γυναίκας έχει ήδη υπογράψει για τη δωρεά των οργάνων της, καθώς πλέον δεν υπάρχει καμία ελπίδα επιβίωσης.

Κλινικά νεκρή θεωρείται η γυναίκα από την ελληνική οικογένεια, που είχε τραυματιστεί την περασμένη εβδομάδα από την επίθεση του ISIS στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με τους ιατρούς, δυστυχώς η άτυχη γυναίκα, η οποία είναι γερμανική υπηκοότητας και είχε παντρευτεί Έλληνα με τον οποίο είχαν δύο παιδιά, δεν έχει καμία ελπίδα επιβίωσης.

Μάλιστα, η οικογένειά της έχει ήδη υπογράψει για τη δωρεά των οργάνων της. Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά αναμένεται να αποτεφρωθεί στην Ισπανία.

Η δύσκολη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε και κράτησε οκτώ ώρες, δεν απέφερε αποτελέσματα και οι γιατροί αναφέρουν ότι η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η γυναίκα ήταν Ελληνίδα, ωστόσο, αργότερα,  ο ακόλουθος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στην Ισπανία ενημέρωνε είναι γερμανικής υπηκοότητας παντρεμένη με Έλληνα. Τα δύο παιδιά τους έχουν διπλή υπηκοότητα, ελληνική και γερμανική.

Πλέον ο αριθμός των θυμάτων από την επίθεση ανέρχεται στους 16, ενώ περισσότεροι από 100 τραυματίσθηκαν.