Skip to main content

Κελέτσης: Δεν υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση Αυγενάκη με εκπροσώπους από μπλόκα της Αλεξανδρούπολης

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε πως ο κ. Αυγενάκης θα συναντούσε τέσσερις εκπροσώπους ελαιοπαραγωγών

Διευκρινίσεις για το συμβάν που έγινε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης με αγρότες έδωσε στην ΕΡΤ ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης, διαψεύδοντας ότι υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση του υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη με εκπροσώπους των μπλόκων στην πόλη.

Διαβάστε σχετικά: Εισβολή αγροτών στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης - Προσπάθησαν να δουν τον Αυγενάκη (video)

Ο κ. Κελέτσης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Συνδέσεις» ανέφερε ότι ο κ. Αυγενάκης είχε προσκληθεί στην Κομοτηνή από τον Περιφερειάρχη κ. Τοψίδη, όπου πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη συνάντηση με εκπροσώπους όλων των αγροτικών φορέων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η οποία διήρκησε πάνω από τρεις ώρες, ξεκίνησε δηλ. στις 15:30 και ολοκληρώθηκε μετά τις 18:30.

Ο υφυπουργός ανέφερε ότι στην Αλεξανδρούπολη είχε προγραμματιστεί να συναντήσει ο κ. Αυγενάκης τέσσερις εκπροσώπους ελαιοπαραγωγών προκειμένου να συζητήσουν για εκκρεμότητα αποζημίωσης που είχαν. Οι αγρότες της Αλεξανδρούπολης που έμαθαν ότι ο υπουργός θα μεταβεί στο ξενοδοχείο, πήγαν αυτοβούλως εκεί με τα τρακτέρ τους, ανέφερε ο ίδιος.

Ωστόσο, επειδή θα έχανε την πτήση για Αθήνα λόγω της πολύωρης σύσκεψης στην Κομοτηνή, αποφασίστηκε να δει τους εκπροσώπους ελαιοπαραγωγών σε μια μικρή αίθουσα του αεροδρομίου, όπως και έγινε.

Δείτε ακόμη: ΥΠΑΑΤ: Σε αίθουσα του αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης η συνάντηση Αυγενάκη με αγρότες