Skip to main content

ΕΕΘ: Υποψήφιος πρόεδρος ο Νικολόπουλος με την Αλληλεγγύη Επαγγελματιών

Εκπροσωπούμε την ανανέωση στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών» Χρ.Νικολόπουλος.

Στη συγκρότηση του συνδυασμού «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών» που θα συμμετάσχει στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), το διάστημα 2-4 Δεκεμβρίου 2017 προχώρησαν χθες το βράδυ, δεκάδες επαγγελματίες της πόλης.

Επικεφαλής της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών» είναι ο γενικός γραμματέας του ΕΕΘ, Χρήστος Νικολόπουλος και στο συνδυασμό συμμετέχουν μέλη, τόσο της διοίκησης, όσο και της αντιπολίτευσης του διοικητικού συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης καθώς επίσης και νέοι επαγγελματίες.

«Για εμάς, προτεραιότητα έχουν τα προβλήματα των επαγγελματιών και όχι η εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπών, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο προχωρήσαμε στη δημιουργία της ‘Αλληλεγγύης Επαγγελματιών’, προκειμένου μέσα από τη συνεργασία και τη συσπείρωση όλων των επαγγελματιών, ανεξαρτήτου ιδεολογικής ή κομματικής προέλευσης, να πετύχουμε την αλλαγή στη διοίκηση του ΕΕΘ», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΕΘ, Χρήστος Νικολόπουλος.