Skip to main content

Χωρίς άδεια για διεξαγωγή αγώνων το Καυτανζόγλειο - Ξέμεινε από έδρα ο Ηρακλής

Η επιλογή να χρησιμοποιηθεί προσωρινά το γήπεδο του Κιλκίς δεν προκρίνεται γιατί δεν πληροί τις προϋποθέσεις

Έναν νέο σκόπελο έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα ποδοσφαίρου του Ηρακλή, αφού το γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα εδώ και δεκαετίες, το ιστορικό Καυτανζόγλειο δεν έχει άδεια για τη φιλοξενία ποδοσφαιρικών αγώνων.

Το εμβληματικό στάδιο της Θεσσαλονίκης που φιλοξένησε μέχρι και ποδοσφαιρικούς αγώνες της Ολυμπιάδας του 2004, σχεδόν μια 20ετία μετά περνά την απόλυτη απαξίωση αφού δεν έχει λάβει άδεια λειτουργίας και ο Ηρακλής καλείται να βρει γήπεδο που θα χρησιμοποιεί ως έδρα στη φετινή Super League 2.

Οι κυανόλευκοι είχαν ως δεύτερη επιλογή το γήπεδο του Κιλκίς, το οποίο όμως δεν πληροί τις προϋποθέσεις, με τους ανθρώπους του Ηρακλή να απευθύνονται σε όλα τα διαθέσιμα γήπεδα της Θεσσαλονίκης, αλλά να εισπράττουν μέχρι στιγμής μόνο αρνητικές απαντήσεις.

Και όλα αυτά συμβαίνουν με φόντο την ερχόμενη Κυριακή 01/10 που είναι προγραμματισμένο το εντός έδρας ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

Χωρίς να έχει βρεθεί γήπεδο ο Γηραιός ίσως αναγκαστεί να αγωνιστεί εν τέλει στο Καυτανζόγλειο αλλά χωρίς κόσμο, μέχρι να βρεθεί μία οριστική λύση στο πρόβλημα που προέκυψε.