Skip to main content

«Εθνική Συμφωνία» το νέο κόμμα του Μπογδάνου - Συνεργασία με Κρανιδιώτη-Τζήμερο

Στους βασικούς καλεσμένους του Μπογδάνου αναμένεται να είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Θάνος Τζήμερος και ο Στέλιος Φενέκος.

Nέο κόμμα θα ανακοινώσει στις 5 Απριλίου ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, και το όνομά του θα είναι «Εθνική Συμφωνία».

Η ανακοίνωση της κίνησης, θα γίνει στις 5 Απριλίου και το όνομά της, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που επικαλείται το the toc, αναμένεται να είναι «Eθνική Συμφωνία». Η όλη εκδήλωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα εκείνης της μέρας στο ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Σύμφωνα με ίδιες τις πληροφορίες, στους βασικούς καλεσμένους αναμένεται να είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Θάνος Τζήμερος, ο Στέλιος Φενέκος, πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών, αλλά και στελέχη που έχουν περάσει από τη Νέα Δημοκρατία, όπως ο Νίκος Καραχάλιος καθώς και στελέχη της ΝΔ που είναι παραγκωνισμένα τον τελευταίο καιρό και εκτιμούν ότι το κόμμα πηγαίνει προς την λάθος κατεύθυνση. Ακόμη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα υπάρχουν στελέχη και από την τάση των Σαμαρικών αλλά και από την τάση των Καραμανλικών στη Νέα Δημοκρατία.

Η ιδεολογία πάνω στην οποία θα βασίζεται η νέα κίνηση, θα είναι ο φιλελεύθερος συντηρητισμός με ευρωατλαντική κατεύθυνση, όπως λέει μετ’ επιτάσεως ο κ. Μπογδάνος και προσθέτει ότι σκοπός του είναι να απευθυνθεί σε όλους τους φιλελεύθερους συντηρητικούς πατριώτες.