Skip to main content

Αγριεύει η κόντρα Λατινοπούλου - Μπογδάνου: «Έκλεψε το όνομα και τα στελέχη μας» - Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Η πλευρά Μπογδάνου ετοιμάζεται να καταθέσει την Τρίτη ασφαλιστικά μέτρα, μήνυση και αγωγή

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα μεταξύ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Αφροδίτης Λατινοπούλου μετά την ανακοίνωσή της για την ίδρυση νέου κόμματος, με την ονομασία «ΠΑΤΡΙΔΑ».

Η ονομασία είναι ίδια με το κόμμα του Μπογδάνου και η διαφοροποίηση είναι ουσιαστικά σε... τρεις τελείες. Η ονομασία του κόμματος της νεαρής πολιτικού από τη Θεσσαλονίκη αλλά και ορισμένα στελέχη, προκάλεσε την κόντρα μεταξύ των δύο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το iefimerida.gr η πλευρά Μπογδάνου ετοιμάζεται να καταθέσει την Τρίτη ασφαλιστικά μέτρα, μήνυση και αγωγή, αφού, όπως ισχυρίζεται, το όνομα «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» είναι κατοχυρωμένο από τον ανεξάρτητο βουλευτή Α'   Αθήνας στον Άρειο Πάγο και τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

««Κλεμμένο» όνομα, «κλεμμένα» κείμενα, «κλεμμένο» πρόγραμμα, «κλεμμένοι» υποψήφιοι - και όλα αυτά με στόχο να κλέψει λίγη ακόμα δημοσιότητα και ψήφους από τον Κασιδιάρη», έλεγαν στενοί συνεργάτες του Κ. Μπογδάνου, ο οποίος έχει διαγράψει πρόσφατα την Α. Λατινοπούλου από το κόμμα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α..

«Θα μιλήσει η Δικαιοσύνη», σχολιάζουν συνεργάτες του κ. Μπογδάνου και ετοιμάζουν μαζί με τους «κλεμμένους» υποψηφίους αγωγές, μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα, αφού η Α. Λατινοπούλου τους ανακοίνωσε χωρίς να τους ρωτήσει, παραβιάζοντας τα προσωπικά τους δεδομένα.

Συγκεκριμένα, η πλευρά Μπογδάνου ισχυρίζεται ότι πολλά από τα στελέχη που ανακοινώθηκαν ότι συναπαρτίζουν τον κομματικό σχηματισμό της Α. Λατινοπούλου είναι δικοί τους άνθρωποι.

Όπως αναφέρουν, αρκετοί από αυτούς δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να ανακοινωθούν στον σχηματισμό της κ. Λατινοπούλου, ενώ ορισμένοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να κινηθούν και νομικά εναντίον της.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Κωνσταντίνου Κριμιτζά, που είναι μέλος του κόμματος Μπογδάνου και υποψήφιος στο κοινό ψηφοδέλτιο της Πατριωτικής Ένωσης και απειλεί τη νεαρή πολιτικό με δικαστήρια.