Skip to main content

Ερυθρός Σταυρός: Ενημέρωση για τις πρώτες βοήθειες στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας το Σάββατο

Οι επαγγελματίες και οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. θα κοκκινήσουν τον πεζόδρομο της Θεσσαλονίκης από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι

Καμπάνια ενημέρωσης για τη σημασία της ορθής παροχής Πρώτων Βοηθειών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης αλλά και στην καθημερινότητα διοργανώνει το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, στην οδό Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι επαγγελματίες και οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. θα κοκκινήσουν τον πεζόδρομο της Θεσσαλονίκης από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι, με στόχο αφενός να ενημερώσουν τους πολίτες -Θεσσαλονικείς και επισκέπτες-  για τη σημασία που έχει η έγκαιρη και σωστή παρέμβαση κάποιου που γνωρίζει Πρώτες Βοήθειες και μπορεί την κρίσιμη στιγμή να σώσει μια ζωή ή να αποτρέψει μια αναπηρία και αφετέρου να διαδώσουν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς στο συνάνθρωπο.

Image

Στον χώρο θα τοποθετηθούν stand με πληροφορίες, πτυσσόμενα μπάνερ με το λογότυπο και τις αρχές του ΕΕΣ, θα γίνει διανομή φυλλαδίων και προφορικές ενημερώσεις στους ενδιαφερόμενους, ενώ θα υπάρχει κινητή μονάδα του ΕΕΣ (υπηρεσιακό όχημα) και καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιούνται δράσεις και επιδείξεις Πρώτων Βοηθειών. 

Image