Skip to main content

Επιστολή ΠΣΑΤ στον Ηρακλή για την εισβολή στα δημοσιογραφικά θεωρεία

Αναμένουμε τις ενέργειές σας επί του σοβαρού αυτού θέματος και είμαστε πάντοτε στη διαθεσή σας για συνεργασία,επισημαίνει η ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Το μπαλάκι στην ΠΑΕ Ηρακλής πετά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αναφορικά με τη διακοπή της μετάδοσης του ΣΠΟΡ FM στον αγώνα Ηρακλής-Πανιώνιος στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Καυτανζογλείου, καλώντας παράλληλα την κυανόλευκη ΠΑΕ να λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωσε του Συνδέσμου:

«Με αφορμή το σοβαρό περιστατικό, που συνέβη στον αγώνα Ηρακλής – Πανιώνιος για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League στο Καυτανζόγλειο Στάδιο το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016, με την εισβολή ατόμου στα δημοσιογραφικά θεωρεία, που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή της ραδιοφωνικής μετάδοσης του αγώνα από τον συνάδελφο Γιώργο Ζαχαριάδη για λογαριασμό του Sport FM, σας εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας και ανησυχία μας.

Ως η ΠΑΕ που χρησιμοποιεί το Καυτανζόγλειο Στάδιο για τις εντός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σας, σας ζητούμε να λάβετε άμεσα όλα τα απαραίτητα εκείνα μέτρα, που απαιτούνται, ώστε ανάλογα ή άλλα φαινόμενα που εμποδίζουν την απρόσκοπτη εργασία των συναδέλφων μας, οι οποίοι εκτός των άλλων εκτίθενται και σε κίνδυνο, να μην επαναληφθούν.

Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες επί του σοβαρού αυτού θέματος και είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για συνεργασία, σε ζητήματα που άπτονται των ασφαλών και σωστών συνθηκών εργασίας των εκπροσώπων των ΜΜΕ».