Skip to main content

Παραιτήθηκε από την αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια η ΠΑΕ Ηρακλής

Η συγκεκριμένη κίνηση είχε γίνει λόγω του κινδύνου που αντιμετώπιζαν οι κυανόλευκοι για μη πραγματοποίηση μεταγραφών και αποβολής από το πρωτάθλημα

Η ΠΑΕ Ηρακλής παραιτήθηκε από την αγωγή και την αίτηση αναστολής εκτέλεσης που είχε καταθέσει στα Πολιτικά Δικαστήρια και πιο συγκεκριμένα στο Πολιτικό Εφετείο Αθηνών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι παραιτήθηκε από την αγωγή και την αίτηση αναστολής εκτέλεσης που είχε καταθέσει στα Πολιτικά Δικαστήρια και πιο συγκεκριμένα στο Πολιτικό Εφετείο Αθηνών. Στην ενέργειά της αυτή αναγκάστηκε να προβεί λόγω των εξοντωτικών ποινών που επιβλήθηκαν στην ομάδα μας και του κινδύνου όχι μόνο να μην μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις, αλλά να αποβληθεί και από το πρωτάθλημα.

Κατόπιν τούτου, η ομάδα μας δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και μπορεί από εδώ και στο εξής να συνεχίσει απρόσκοπτα τη δημιουργία ενός αξιόμαχου και ανταγωνιστικού συνόλου, που μόνο στόχο θα έχει την επιστροφή της στον φυσικό της χώρο, τη Superleague 1, απ’ όπου δεν έπεσε ποτέ αγωνιστικά…».