Skip to main content

Ενημέρωσε για τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου η ΚΑΕ Άρης

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ γνωστοποιεί πως προτεραιότητα απόκτησης εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας PLATINUM και GOLD

Τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο «Nick Galis Hall» κόντρα στον Παναθηναϊκό γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει πως για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017 κόντρα στον Παναθηναϊκό SUPERFOODS (18/02, 17.00) προτεραιότητα απόκτησης εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι διαρκείας PLATINUM και GOLD, οι οποίοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη εισιτηρίων κα. Ιωάννα Μαυρομμάτη καθημερινά από τις 9:00 ως τις 17:00 στο τηλέφωνο 2310-265600.

Η διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων (η τιμή των οποίων ξεκινά από τα 30 ευρώ) έχει ως εξής: θα πρέπει να δίνεται ο Α.Μ.Κ.Α. και να επιδεικνύεται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τόσο κατά τη στιγμή αγοράς του εισιτηρίου, όσο και στις θύρες πριν την είσοδό σας στο "Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Nick Galis Hall".

Αναφορικά με τα υπόλοιπα εισιτήρια που θα έχει στην διάθεσή της η ομάδα μας θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μέσα στις επόμενες μέρες.

Με δεδομένη την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για μια θέση στον τελικό, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει την λύπη της για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει την επιθυμία μιας μεγάλης μερίδας του κόσμου της να βρεθεί στις κερκίδες του "Nick Galis Hall"».