Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή ο ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Τσούρος

Ήταν σύζυγος της δημοτικής συμβούλου της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» Ρίας Καλφακάκου

Έφυγε από τη ζωή σήμερα ο Κωνσταντίνος-Κλαύδιος Τσούρος, ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ στο Τμήμα Φυσικών και Μαθηματικών Επιστημών, σύζυγος της δημοτικής συμβούλου με την παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» Ρίας Καλφακάκου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 10.45 πμ. στον Ιερό Ναό των Κοιμητηρίων της Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη.

Η ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών Πανεπιστημιακών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης:

«Με οδύνη πληροφορηθήκαμε σήμερα το θάνατο του συναδέλφου Κώστα Τσούρου, Ομότιμου Καθηγητή ΑΠΘ, και συζύγου της αγαπημένης μας Ρίας Καλφακάκου.

Η ΟΜ Πανεπιστημιακών εκφράζει τη βαθιά θλίψη της και τα συλλυπητήρια της στη Ρία Καλφακάκου, στον γιο Δημοσθένη Τσούρο, και στους οικείους του αποθανόντος.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 10.45 πμ. στον Ιερό Ναό των Κοιμητηρίων της Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη.

Καλό του αιώνιο ταξίδι».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης. «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του Κώστα Τσούρου, καθηγητή στο τμήμα Φυσικών και Μαθηματικών Επιστημών του ΑΠΘ και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στη σύζυγό του δημοτική σύμβουλο Θεσσαλονίκης σ. Ρία Καλφακάκου, τον γιο του Δημοσθένη Τσούρο και τους οικείους του», σημείωσε χαρακτηριστικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.