Skip to main content

Δυστύχημα με ΚΤΕΛ στην Πιερία: Αφέθηκε ελεύθερος ο οδηγός του λεωφορείου - Δεν βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του

Δεν προέκυψε κάποια παράβαση όσον αφορά την κατάσταση του λεωφορείου και τον ταχογράφο

Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα στην εθνική οδό στο ύψος της Λεπτοκαρυάς, όταν προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του, άλλοι δύο να τραυματιστούν σοβαρά και άλλοι τέσσερις πιο ελαφρά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, «δεν προέκυψε καμία παράβαση, από το αλκοτέστ (διαπιστώθηκε ποσότητα αλκοόλ ΜΗΔΕΝ) και όλα τα υπόλοιπα δεδομένα που εξετάστηκαν (κατάσταση λεωφορείου, ταχογράφος, κλπ)».

Η ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης:

Ο έμπειρος οδηγός του λεωφορείου μας, το οποίο ενεπλάκη σε Τροχαίο δυστύχημα, αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα, καθώς δεν προέκυψε καμία παράβαση, από το αλκοτέστ (διαπιστώθηκε ποσότητα αλκοόλ ΜΗΔΕΝ) και όλα τα υπόλοιπα δεδομένα που εξετάστηκαν (κατάσταση λεωφορείου, ταχογράφος, κλπ).

Σε κάθε περίπτωση, η δικαιοσύνη θα αποδοθεί, με την πλήρη διερεύνηση του συμβάντος, από τις αρχές. Αυτό που προέχει, για την εταιρεία μας, είναι η ανάρρωση των συνανθρώπων μας. Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τη βαθύτατη θλίψη μας για το θάνατο ενός νέου παιδιού, από τους επιβαίνοντες στα δύο Ι. Χ. και την ευχή μας, να μη θρηνήσουμε ποτέ ξανά, θύμα της ασφάλτου.