Skip to main content

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στο 32ο Money Show

Επαγγελματίες και φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τουρισμό, να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να δικτυωθούν με κορυφαίους ειδικούς του κλάδου

Το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης συμμετείχε ενεργά στο 32ο Money Show στις 10 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζοντας τα καινοτόμα Πιστοποιημένα Προγράμματα Εξειδίκευσης στον Τουριστικό Τομέα, στην αίθουσα EPHESUS III του HYATT Regency Θεσσαλονίκης, αναδεικνύοντας τις νέες προκλήσεις και ευκαιρίες του κλάδου.

Στη συνάντηση  επαγγελματίες και φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τουρισμό, να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να δικτυωθούν με κορυφαίους ειδικούς του κλάδου.

Οι ομιλητές, κ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος, Αν. Καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και του Δικτύου Τουρισμού Υγείας Πελοποννήσου, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και Βασίλης Μουλάς, Διευθυντής Ανάπτυξης του Ελληνικού Ινστιτούτου Πιστοποιήσεων, μοιράστηκαν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες, ενώ τονίστηκε η σημασία της συνεχούς εκπαίδευσης και πιστοποίησης στην τουριστική επιχειρηματικότητα.

Η συντονίστρια της εκδήλωσης, κ. Νόνη Λειβαδάρου, Διευθύντρια Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΑΕ, με εκτενή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων, οδήγησε με επιτυχία τη συζήτηση, συνδυάζοντας επαγγελματική εμπειρία και βαθιά γνώση του αντικειμένου.

Η συζήτηση αποτέλεσε ένα πλούσιο εργαλείο γνώσης, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για την ανάπτυξη και ενδυνάμωση του τουριστικού τομέα. Προσέφερε στους συμμετέχοντες μοναδικές προοπτικές και ευκαιρίες για εξέλιξη, εμπλουτίζοντας την κατανόησή τους για τον τομέα.