Skip to main content

Ευρωπαϊκό μήνυμα... συνεννόησης Μεϊμαράκη από τη Θεσσαλονίκη

Όλοι έχουμε κοινά προβλήματα που χρειάζονται κοινές λύσεις, είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επιχειρώντας να στείλει ευρωπαϊκό μήνυμα στην ελληνική πολιτική σκηνή

Μπορεί να μιλάμε και συχνά να υμνούμε την ΕΕ για τα οφέλη που προσφέρει στα …. παιδιά της οικογένειάς της, ωστόσο, μάλλον πρέπει να τη ζήσεις από κοντά για να κατανοήσεις τη λειτουργία της.

Αυτό μάλλον ένιωσε και ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Ν.Δ., Βαγγέλης Μεϊμαράκης όπως είπε σε ημερίδα της γραμματείας παραγωγικών τομέων της ΝΔ και της διοικούσας επιτροπής της ΝΔ στο Money Show, στη Θεσσαλονίκη. «Όταν έγινα ευρωβουλευτής κατάλαβα πόσο κοντά στα κράτη - μέλη της είναι η ΕΕ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μεϊμαράκης που ύμνησε την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ έγινε δεκτός με ιδιαίτερη χαρά στην ημερίδα, καθώς η παρουσία του μάλλον ήταν έκπληξη για τους παριστάμενους και αυτό γιατί το όνομα του δεν αναφερόταν στο πρόγραμμα.

Στα εθνικά κοινοβούλια υπάρχουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης και ποτέ δεν συμφωνούμε, είπε ο κ. Μεϊμαράκης φέρνοντας σε αντιδιαστολή το ευρωκοινοβούλιο που όπως τόνισε «συνεννοούμαστε».

«Όλοι έχουμε κοινά προβλήματα που χρειάζονται κοινές λύσεις» είπε εμφατικά ο κ. Μεϊμαράκης.

Δυστυχώς, βέβαια, για τη χώρα μας η συνεννόηση ακόμα και για τα αυτονόητα παραμένει ζητούμενο...