Skip to main content

Χωρίς κόσμο το Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα με...διοικητική απόφαση!

Η κυανόλευκη ΠΑΕ ενημέρωσε εγγράφως τους αρμόδιους φορείς ότι η αναμέτρηση της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών

Ο Ηρακλής υποδέχεται τη Δευτέρα τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο σ’ ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς, όμως θα δώσει αυτό το παιχνίδι με κλειστές τις πόρτες! Απόφαση τιμωρίας δεν υπάρχει από τη Super League προς την ΠΑΕ και η κίνηση αυτή αποτελεί… επιλογή-απόφαση της ίδιας της διοίκησης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Metrosport.gr, η ΠΑΕ Ηρακλής έχει ενημερώσει εγγράφως την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την Ασφάλεια και το Υπουργείο Αθλητισμού και τη Γ.Γ.Α. πως ο αγώνας της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο και με κλειστές πόρτες.

Από πλευράς Ηρακλή δεν διαψεύδουν την πληροφορία μάλιστα κι αυτό το οποίο ισχυρίζονται είναι πως υπάρχει ανοικτή συζήτηση με τους αρμόδιους φορεςίς, για να γίνει ο αγώνας χωρίς κόσμο. Η αιτιολογία τους έχει να κάνει με το Καυτανζόγλειο, τα χαμηλά κιγκλιδώματα, τα οικονομικά πρόστιμα που δέχεται η ΠΑΕ στα εντός έδρας παιχνίδια και τόνιζαν πως στόχος τους είναι να προβούν σε βελτιωτικές κινήσεις. Από τη στιγμή που το Καυτανζόγλειο δεν είναι της ΠΑΕ, αλλά της Γ.Γ.Α., σημείωναν πως είναι σε επικοινωνία για να εγκριθούν αυτές οι αλλαγές, τα πρόσθετα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr το έγγραφο που φέρει την υπογραφη του Σπύρου Παπαθανασάκη κι έχει σταλθεί στους αρμόδιους φορείς, ενημερώνει (…) την απόφαση της ΠΑΕ για τέλεση του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών! Μεταξύ άλλων τονίζει: «Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και διαβουλεύσεων αποφασίσαμε ο αγώνας να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών», ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο η κατάσταση αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον!