Skip to main content

Η ανεβασμένη λίμπιντο ακόμα ένας λόγος για να μη βρεθεί λύση με Σκόπια

Η αποκαλυπτική έρευνα για το ονοματολογικό ζήτημα των Σκοπίων, το νόμιμο και το ηθικό για την υπουργό Ράνια Αντωνοπούλου και οι αλύγιστοι Σέρβοι.

Επί τέλους, βρέθηκε τρόπος για την επίλυση του δημογραφικού μας προβλήματος. To ονοματολογικό ζήτημα των Σκοπίων φαίνεται ότι πυροδότησε την ερωτική διάθεση των Ελλήνων τον τελευταίο μήνα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται νέα μελέτη του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, που σίγουρα στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για την αύξηση του πληθυσμού μας.

«Το ηθικό των Ελλήνων ανεβαίνει, εκτοξεύοντας, και το… ανήθικο της κρεβατοκάμαρας», υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Κωσταντινίδης, πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου που αναφέρει πως "δέσμιοι" της διαπραγμάτευσης και του πατριωτισμού, οι Έλληνες εκτόνωσαν την αγωνία και το πάθος τους, κάνοντας περισσότερο σεξ.

Άρα, να ένας λόγος να μη κλείσουμε συμφωνία με τους Σκοπιανούς, να διοργανώνονται ογκώδη συλλαλητήρια κάθε μήνα, να ανεβαίνει το ηθικό μας παράλληλα με το ανήθικο, νάχουνε δουλειές και τα μαιευτήρια. Βέβαια, αυτό να συνδυαστεί και με την πρόταση που έκανα παλαιότερα. Να σταματούν τα προγράμματα τηλεόρασης στις 11 το βράδυ. Χρήματα για ταβέρνες δεν υπάρχουν, κάτι χρήσιμο θα βρούμε να κάνουμε μένοντας στο σπίτι.

Από ερώτηση του Θόδωρου Καράογλου: Όπως προκύπτει από δημοσίευμα στον Τύπο, η -εξωκοινοβουλευτική- αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου ζητά και εισπράττει από το Κράτος 12.000 ευρώ ετησίως για το ενοίκιο στο σπίτι της στην Αθήνα, παρ’ όλο που, μαζί με τον επίσης Υπουργό σύζυγό της, αποτελούν την πλουσιότερη οικογένεια της ελληνικής Κυβέρνησης, με ακίνητα, μεταξύ άλλων, στη Νέα Υόρκη και τη Σύρο.

Κι έχει ανάγκη το ζεύγος από τα 12 χιλιάρικα; Δεν γνωρίζει πόσες εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι, αφού έχασαν την δουλειά τους; Το νόμιμο και ηθικό, μόνο για τους αστούς ισχύει; Και εν πάση περιπτώσει, κάποια στιγμή δεν πρέπει το κυβερνητικό κόμμα να μας εξηγήσει την ερμηνεία που δίνει στον όρο "ήθος;"

Ο Ρώσος ΥΠΕΞ κατήγγειλε ότι όλοι οι πρεσβευτές των ΗΠΑ, σε όλες τις χώρες, έχουν εντολή να κάνουν το παν για να απομονωθεί η Ρωσία. Αυτό το παραδέχθηκε και ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο οποίος διαβεβαίωσε τον Λαβρόφ ότι η πολιτική του Βελιγραδίου απέναντι στη Μόσχα δεν πρόκειται να αλλάξει παρά τις πιέσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ.

«Πιστεύω ότι θα συνεχιστούν οι πιέσεις για να αλλάξουμε στάση απέναντι στη Ρωσία, αλλά η Σερβία θα σεβαστεί την παραδοσιακή φιλία και όχι μόνο δεν θα αλλάξει την πολιτική της, αλλά θα εμβαθύνει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις φιλίας. Είμαστε μία ανεξάρτητη χώρα και αποφασίζουμε αυτόνομα, αδιαφορώντας αν αρέσει ή όχι σε κάποιον αυτό».

Κοίτα τώρα τους Σέρβους. Τους βομβαρδίσανε, τσακίσανε την οικονομία της χώρας, χάσανε γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους για να ευνοηθεί το αλβανικό στοιχείο και να αποσπαστεί το Κοσσυφοπέδιο, γνωρίζουν και πως αν δεν υπακούσουν στους Δυτικούς, θα έχουν και άλλα σοβαρά προβλήματα, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν σκύβουν το κεφάλι, ούτε λυγίζουν την μέση τους. Και να θυμίσω μια ελληνική παροιμία: «Κανείς δεν μπορεί να σε καβαλήσει στην πλάτη, αν δεν σκύψεις». Όταν είσαι ορθός, δεν στέκεται κανείς πάνω σου. [θλιβερή η σύγκριση με τους Σέρβους πολιτικούς].