Skip to main content

Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ κατά των πλειστηριασμών στη Θεσσαλονίκη

Με κεντρικό σύνθημα "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" και με ντουντούκες, οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν τις πορείες δυτικά και ανατολικά της πόλης

Συγκεντρώσεις και πορείες ενάντια στους πλειστηριασμούς πραγματοποιήθηκαν απόψε, στην Τούμπα και στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγίου Θεράποντα στην Τούμπα και στην κεντρική πλατεία Ευόσμου, έξω από το δημαρχείο, αντίστοιχα και στη συνέχεια, με κεντρικό σύνθημα "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη", κρατώντας πανό και σημαίες πραγματοποίησαν πορείες.   

Τα δύο συλλαλητήρια στις περιοχές ανατολικά και δυτικά της πόλης διοργανώθηκαν από τι ΠΑΜΕ που "καλεί την εργατική τάξη, τις φτωχές εργατικές και λαϊκές οικογένειες της Θεσσαλονίκης σε ενδυνάμωση του αγώνα ενάντια σε αυτή την πολιτική που παίρνει του λαού το βιός".

Με κεντρικό σύνθημα "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" και με ντουντούκες, οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν τις πορείες, οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που διοργάνωσε σήμερα το ΠΑΜΕ σε διάφορες πόλεις της χώρας.