Skip to main content

ΑΝΕΛ σε Μητσοτάκη: Τις απολύσεις τις βάφτισε μετακινήσεις υπαλλήλων

Η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις σημερινές του δηλώσεις.

Δριμεία κριτική προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, άσκησε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον τηλεοπτικό σταθμό του Σκάι.

«Πολύ κακό για το τίποτα! Η χιλιοπαιγμένη κασέτα του κ. Μητσοτάκη για μείωση του δημοσίου και μειώσεις φόρων δεν άντεξε για πολύ» αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η κ. Παπαδοπούλου, τονίζοντας πως όσο κι αν ο κ. Μητσοτάκης προσπάθησε πολύ να κρυφτεί στα κρίσιμα ερωτήματα που του τέθηκαν, όπως για τις απολύσεις στο δημόσιο και το ζήτημα των Σκοπίων, δεν τα κατάφερε.

«Τις απολύσεις που θέλει να κάνει, τις βάφτισε …μετακινήσεις υπαλλήλων! Είναι αμφίβολο αν τον πίστεψε κανείς» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Χαρακτήρισε ακόμη «θλιβερό» το γεγονός πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δηλώνει δημόσια ότι είναι ανέφικτο η ονομασία του γειτονικού κράτους να μην περιλαμβάνει τον όρο "Μακεδονία"!».

Ως εκ τούτου, συνεχίζει η ανακοίνωση, «εύλογα προκύπτει το ερώτημα, τι ακριβώς θα διαπραγματευόταν ο κ. Μητσοτάκης στην υποθετική περίπτωση που καλούνταν να διαχειριστεί αυτό το θέμα; Και εξίσου εύλογα αναρωτιούνται οι Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως ιδεολογικού φάσματος, εάν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προεξοφλεί δημόσια το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων για ένα λεπτό εθνικό θέμα, τότε ποιος είναι ο λόγος να γίνεται διαπραγμάτευση;» καταλήγει.