Skip to main content

Βουχ: Να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε κόντρα στον ΠΑΟΚ

Την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη μπορούμε να αποδείξουμε πολλά πράγματα, η Ευρώπη σημαίνει πολλά για εμάς, υπογράμμισε ο μέσος της Σλόβαν Λίμπερετς

Έτοιμοι για να τα δώσουν όλα με στόχο μια μεγάλη πρόκριση είναι οι ποδοσφαιριστές της Σλόβαν Λίμπερετς παρά τα προβλήματα που αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ο Έγκον Βουχ.

«Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και νομίζω πως με την βοήθεια των συμπαικτών μου, το έργο μας θα γίνει πιο εύκολο. Πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη για τους τρεις βαθμούς. Με όλο το πάθος μας και με όλες μας τις δυνάμεις, όσες μας έχουν απομείνει, θα παλέψουμε και στο τελευταίο παιχνίδι του Europa League.

Με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να προκριθούμε. Πλέον, δεν είναι στο χέρι μας αλλά για να έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε κόντρα στον ΠΑΟΚ», ανέφερε ο μέσος της τσεχικής ομάδας.

Για το γεγονός ότι η Λίμπερετς, φιγουράρει δυο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ο 25χρονος χαφ τόνισε: «Είμαστε σε δύσκολη θέση. Από τη μια είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στην Ευρώπη και αποδίδουμε καλό ποδόσφαριο και από την άλλη είμαστε στα σχοινιά στο πρωτάθλημα. Την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη μπορούμε να αποδείξουμε πολλά πράγματα, είναι πιο εύκολο να μιλάς για την επιτυχία παρά για την αποτυχία. Η Ευρώπη σημαίνει πολλά για εμάς».