Skip to main content

Βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση του Ρουβίκωνα στην Novartis (vid)

Το βίντεο δείχνει μέλη της οργάνωσης από τη στιγμή που φθάνουν έξω από τα γραφεία της εταιρείας στη Μεταμόρφωση και καταγράφει την επίθεση τους.

Βίντεο που καταγράφει την επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Novartis αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το βίντεο δείχνει μέλη της οργάνωσης από τη στιγμή που φθάνουν έξω από τα γραφεία της εταιρείας στη Μεταμόρφωση και καταγράφει την επίθεση τους με βαριοπούλες και μπογιές αλλά και τους αποχώρηση τους μετά την ενεργοποίηση του συναγερμού.



Ανησυχία της Novartis Hellas

Ανησυχία προκαλεί στα στελέχη της Novartis η επίθεση που πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας το πρωί της Κυριακής στα γραφεία της εταιρείας, στην Μεταμόρφωση.

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία σημειώνει ότι από την πρώτη στιγμή ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ διευκρινίζει πως δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές το κόστος των οποίων δεν έχει αποτιμηθεί πλήρως.

Η Novartis καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας, εκφοβισμού ή καταστροφικής πράξης και απευθύνει έκκληση στις ελληνικές αρχές να καταδικάσουν το γεγονός και να εγγυηθούν την ασφάλεια των ανθρώπων της, η προστασία των οποίων, όπως τονίζει η εταιρεία, αποτελεί προτεραιότητά.

«Η παροχή του ασφαλέστερου δυνατού εργασιακού περιβάλλοντος είναι δέσμευση της Novartis στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται», καταλήγει η εταιρεία.