Skip to main content

Τρπισόβσκι: Το μυαλό μας μονάχα στην αναμέτρηση της Τούμπας

Εκτιμούμε που οι φίλοι της ομάδας έκαναν ένα μακρινό ταξίδι για να έρθουν και να μας υποστηρίξουν, υπογράμμισε ο προπονητής της Σλόβαν Λίμπερετς

Κάλεσμα προς τους παίκτες του ώστε να είναι συγκεντρωμένοι μονάχα στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ και όχι στην αναμέτρηση του Μπακού ανάμεσα σε Καραμπάγκ και Φιορεντίνα απηύθυνε ο Γίντριχ Τρπισόβσκι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Σλόβαν Λίμπερετς:

Για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει η Σλόβαν Λίμπερετς το παιχνίδι: «Όλα έχουν να κάνουν με το δικό μας παιχνίδι. Είναι μια προειδοποίηση για εμάς ότι ο ΠΑΟΚ είχε σκοράρει δύο φορές στο Λίμπερετς. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί ξανά σε καμία περίπτωση. Δεν πρέπει να ασχοληθούμε με την Καραμπάγκ και την Φιορεντίνα, το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο στο ματς της Τούμπας».

Για το γεγονός ότι θα υπάρχουν και οπαδοί της Σλόβαν στην Τούμπα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Αισθάνομαι ότι υπάρχει κάποιος δίπλα μας. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ σημαντική για εμένα. Κάθε φορά που αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη η εμπειρία είναι εκπληκτική. Εκτιμούμε που οι φίλοι της ομάδας έκαναν ένα μακρινό ταξίδι για να έρθουν».