Skip to main content

«Τρόμο στις Τιμές» φέρνουν τα Welcome Stores τη Black Friday

Μεγάλες προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα υπόσχεται η ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών, που φτάνει σήμερα τα 84 καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Μεγάλες πρoσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα της υπόσχεται η Welcome Stores στο καταναλωτικό κοινό για την Black Friday.

«Οι τιμές ζουν ένα θρίλερ τρόμου. «Κόβονται» σχεδόν… στο μισό, κι έτσι ο ψαγμένος "serial" καταναλωτής περιμένει τη μέρα αυτή για να αποκτήσει προϊόντα σε "τρομακτικά" χαμηλές τιμές. Όλη αυτή η "τρομολαγνεία" στις τιμές για τη Black Friday επικοινωνείται από τη Welcome stores με τη νέα της καμπάνια με τίτλο, "ΤΡΟΜΟΣ στις Τιμές" μέσα από ολοκληρωμένο digital πλάνο επικοινωνίας», σημειώνει η εταιρεία. 

Η Welcome Stores η ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών, που φτάνει σήμερα τα 84 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ξεκίνησε με 19 καταστήματα από τη Β. Ελλάδα!

Σε έξι χρόνια λειτουργίας κατάφερε να αγκαλιάσει όλη την ελληνική αγορά, για να φέρει κοντά σε κάθε καταναλωτή, αυτό που χρειάζεται: ειλικρινή απάντηση στην ανάγκη του για εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές. Με άψογη εξυπηρέτηση. Με οργανωμένο after sales service. Πάντα με χαμόγελο. Γιατί αυτό είναι τα Welcome stores. Μια αλυσίδα από χαμόγελα.