Skip to main content

Τούντορ: Είναι ένα ωραίο βράδυ, περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο

Στο αποτέλεσμα και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, και όχι την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ιγκόρ Τούντορ.

Ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο: “Είναι ένα ωραίο βράδυ, ο ΠΑΟΚ είναι στον ημιτελικό, προτιμώ να κάνω κομπλιμέντα στους παίκτες μου, που τα κατάφεραν και έδωσαν τα πάντα. Αυτές οι διοργανώσεις έχουν πολλούς κινδύνους. Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε, περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο. Σήμερα έλλειπαν πολλοί σημαντικοί παίκτες και καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Για την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ και την μικρή παραγωγικότητα: “Όταν οι ακραίοι είναι τραυματίες, παίζεις λίγο διαφορετικά. Όταν ο Μπερμπάτοφ παίζει 10άρι, είναι δύσκολα και για τον Πέλκα, που είναι 10άρι, ενώ ο Μπερμπάτοφ είναι περισσότερο επιθετικός. Πρέπει να προσαρμοστούμε στις απουσίες, που έχουμε. Θα δούμε πως θα είμαστε για την Κυριακή, γιατί κι ο Κλάους στο ημίχρονο είχε κάποια προβλήματα κι ο Μακ είναι τραυματίας”.

Για την άμυνα: “Θέλω να δω στο βίντεο δύο ευκαιρίες του Πανιωνίου. Μου αρέσει έτσι όπως παίζουν οι αμυντικοί μας, οι δύο κεντρικοί αμυντικοί μας”.

Για τις αλλαγές στο ημίχρονο: “Υποφέραμε πολύ στο κέντρο. Ήθελα να κοντρολάρουμε καλύτερα το παιχνίδι, γι΄ αυτό έβαλα δύο χαφ, τον Κάτσε και τον Γκολάσα. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι και πιο δημιουργικοί”.

Για τη θέση που παίζουν Μπερμπάτοφ και Πέλκας: “Ο Πέλκας είναι καλύτερος σαν 10άρι, αλλά ο Μπερμπάτοφ δεν μπορεί να παίξει άλλο ως στράικερ, και μπορεί να παίζει ως δεύτερος επιθετικός. Κι έχοντας τον Πέλκα στην άκρη να συγκλίνει, έχεις στην ουσία δύο 10άρια. Υπάρχει κι ο Μακ, που είναι ακραίος, αλλά ο Μακ είναι και στράικερ. Πρέπει να προσαρμόζομαι και να βρίσκω τις καλύτερες λύσεις, έστω κι αν δεν είναι τέλειες. Με τους τέσσερις μπροστά, συμπεριλαμβανομένου και του Κλάους, είχαμε λίγο πρόβλημα αμυντικά γι΄ αυτό έκανα και τις αλλαγές στο ημίχρονο”.

Για την εμφάνιση του Κάτσε: “O Kάτσε είναι πάντα μια επιλογή για μένα. Όταν κάποιος κάθεται στον πάγκο, υπάρχει κάποιος λόγος. Μου αρέσει να με βάζουν οι παίκτες σε σκέψεις για το ποιος είναι καλύτερος να παίζει. Ο καθένας έχει την ευκαιρία του. Δεν υπάρχει προπονητής που θέλει να βάζει τους χειρότερους. Ο Κάτσε ήταν σήμερα καλός, ελέγξαμε καλύτερα το ρυθμό. Θα πρέπει, όμως, να γίνουμε πιο επικίνδυνοι στο άλλο μισό του γηπέδου”.

Για τον Χατζηισαία: “Είμαι ευχαριστημένος, παίζει καλά. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω”.

Για την προτίμησή του στον ημιτελικό: “Δεν ξέρω. Δεν έχω προτίμηση. Ότι μας φέρει η κλήρωση”.