Skip to main content

Το κάλεσμα του «Liverpool Thessaloniki Branch» για τον μεγάλο τελικό

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Λίβερπουλ Θεσσαλονίκης ενημέρωσε τα μέλη του και όχι μόνο για όσα θα συμβούν σήμερα και αύριο ενόψει του μεγάλου αυριανού αγώνα

Πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία του και όλα όσα θα συμβούν σήμερα και αύριο ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League έδωσε το «Liverpool Thessaloniki Branch».

Συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Λίβερπουλ Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας τα παρακάτω:

«Ενόψει του μεγάλου τελικού του Σαββάτου (26 Μαΐου, 21.45), το Liverpool Thessaloniki Branch ανακοινώνει τα εξής:

-Τα γραφεία του συνδέσμου (Βεροίας 4, Άνω Λαδάδικα) θα ανοίξουν στις 15.00 και θα μπορεί ο κόσμος να έρχεται να προετοιμάζεται ψυχολογικά για τον μεγάλο αγώνα. -Επειδή αρκετοί ρωτάτε καθημερινά, κρατήσεις δεν γίνονται και όποιος επιθυμεί να… προλάβει κάποια θέση, μπορεί να έρθει νωρίς και να το πετύχει.

-Απέναντι από τον σύνδεσμο, δηλαδή στη Βεροίας 3 (Art House), έχει ενοικιαστεί χώρος που θα διαμορφωθεί ειδικά για την παρακολούθηση του τελικού. Μεγάλη τηλεόραση, μπαρ και μουσικές επίσης θα σας περιμένουν για να απολαύσετε τον τελικό. Μία απόφαση του ΔΣ του συνδέσμου καθώς τα κεντρικά μας γραφεία το βράδυ του Σαββάτου θα αποδειχθούν μικρά για να χωρέσουν τους εκατοντάδες φίλους της ομάδας μας.

-Φορέστε τα κόκκινα σας, πιείτε αυγά για να έχετε έτοιμα λαρύγγια και… φύγαμε για τελικό.

Για τους πιο ανυπόμονους: PRE GAME ΜΑΖΩΞΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

Ανοίγουμε και σας περιμένουμε, 24 ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Το Liverpool Thessaloniki Branch σας προσκαλεί την Παρασκευή 25 Μαΐου (από τις 21.00 και μετά) στη Βεροίας 4, Άνω Λαδάδικα, σε μία βραδιά ανάλογη με αυτό που θα ακολουθήσει στον τελικό του Κιέβου. Μπύρες, μουσικάρες, συνθήματα, κλίμα τελικού και ''Allez allez allez'', σε μία μάζωξη που δεν θα έχει προηγούμενο. Για όσους δεν την «παλεύουν» και μετρούν τις ώρες, για όσους θέλουν από την Παρασκευή να ξεκινήσει το ματς, ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός και θα σας περιμένει. Οι πληροφορίες για διανυκτέρευση μέχρι την επόμενη μέρα δεν επιβεβαιώνονται. Σκηνές και sleeping bag επιτρέπονται, μόνο σε κόκκινο χρώμα.
YNWA!»