Skip to main content

Τη Δευτέρα στην Ολομέλεια απαντήσεις για συνομιλία Καμμένου - ισοβίτη

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου έχει προγραμματιστεί διαδοχικά η συζήτηση τριών επίκαιρων ερωτήσεων για το θέμα Καμμένου.

Το απόγευμα της Δευτέρας θα συζητηθεί στη Βουλή το θέμα της επικοινωνίας του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Ευθύμη Γιαννουσάκη, καθώς και οι καταγγελίες για αντιθεσμικές παρεμβάσεις στη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης του πλοίου «Νοοr One».

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου έχει προγραμματιστεί διαδοχικά η συζήτηση τριών επίκαιρων ερωτήσεων συναφών με τα προαναφερόμενα ζητήματα, και, όπως έγινε γνωστό από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, η κυβέρνηση θα απαντήσει δια των αρμοδίων υπουργών.

Ειδικότερα, στις 17:00 τη Δευτέρα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη με αντικείμενο την «επικοινωνία του με τον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρου Παπαθεοδώρου με αντικείμενο αντιθεσμικές παρεμβάσεις στη δικαστική διερεύνηση για το «Noor One».

Ο κ. Κοντονής θα απαντήσει και σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού για παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης.