Skip to main content

Νέο κατάστημα Pepco στην Εθνικής Αντιστάσεως - Έφθασε τα 6 στη Θεσσαλονίκη η πολωνική αλυσίδα

Η χαμηλού κόστους αλυσίδα διαθέτει πλέον έξι καταστήματα στην πόλη - Ποια τα επόμενα σχέδιά της για Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα

Τη σημερινή γιορτή της γυναίκας επέλεξε η χαμηλού κόστους πολωνική αλυσίδα, Pepco, για να ανοίξει ένα ακόμη κατάστημα, αυτή τη φορά στην Εθνικής Αντιστάσεως 3, διευρύνοντας το δίκτυο της στη Θεσσαλονίκη, όπου πλέον αριθμεί τα έξι καταστήματα.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται πλησίον σούπερ μάρκετ και άλλων καταστημάτων λιανεμπορίου, σε ένα άκρως πολυσύχναστο σημείο της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Η αλυσίδα που διαθέτει ρούχα, υποδήματα, αξεσουάρ για όλη την οικογένεια, καλλυντικά και είδη διακόσμησης σπιτιού, έκανε το ντεμπούτο της στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του 2022 και όπως όλα δείχνουν έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στο καταναλωτικό κοινό της πόλης.

Η Pepco που επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς στην Ευρώπη, διευρύνοντας το εμπορικό της αποτύπωμα -η Ελλάδα αποτελεί τη 17η ευρωπαϊκή αγορά στην οποία δραστηριοποιείται-, έχει ήδη άλλα πέντε καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, στην Πυλαία, στη Σταυρούπολη, στο Mega Outlet, στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στον Εύοσμο, ενώ ο πέμπτος της κρίκος που προστέθηκε πέρυσι τον Αύγουστο βρίσκεται στο Εμπορικό Πάρκο Florida 1.

Στόχος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι μέχρι τα τέλη του 2025 στη Θεσσαλονίκη να λειτουργούν οκτώ καταστήματα της αλυσίδας, ενώ πανελλαδικά 50 έως 55. Σήμερα λειτουργούν πανελλαδικά 26 εκ των οποίων στη Βόρεια Ελλάδα, εκτός αυτών της Θεσσαλονίκης, 1 στο Κιλκίς, 1 στη Βέροια, 1 στις Σέρρες και 1 στην Ξάνθη.

Το στρατηγικό σχέδιο της Pepco είναι να φέρει τη μάρκα και το μείγμα προϊόντων της σε κάθε πόλη της χώρας, που αριθμεί τουλάχιστον 20.000 κατοίκους.

Ποια είναι η Pepco

Ο ακριβότερος κωδικός στα καταστήματα Pepco δεν ξεπερνά τα 30 ευρώ, ενώ προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ανήκουν σε περίπου 500 κατηγορίες.

Τα ρούχα και τα υποδήματα αποτελούν περίπου το 60% του διαθέσιμου εμπορεύματος, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό καλύπτουν αξεσουάρ, καλλυντικά, παιχνίδια, σχολικά είδη και προϊόντα εξοπλισμού και διακόσμησης του σπιτιού.

Η Pepco, που ιδρύθηκε στην Πολωνία το 2004, διαθέτει περίπου 3.000 καταστήματα και απασχολεί περισσότερους από 22.000 υπαλλήλους. Πολλοί εργαζόμενοί της, οι οποίοι σήμερα βρίσκονται σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις ξεκίνησαν τη σταδιοδρομία τους δουλεύοντας σε καταστήματα.