Skip to main content

Θεοχαρόπουλος: Η κυβέρνηση δεν έχει αντιληφθεί την κοινωνία

Ο κ. Θεοχαρόπουλος έκανε λόγο για επιχειρήσεις που κλείνουν, για νέους που φεύγουν στο εξωτερικό και για προγραμματικές δηλώσεις άλλης εποχής.

Οι προγραμματικές δηλώσεις καταδεικνύουν ότι η κυβέρνηση δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στην κοινωνία, υποστήριξε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η πλήρης στασιμότητα, εξήγησε, στην αναπτυξιακή διαδικασία και στην επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας, με την παράλυση του παραγωγικού ιστού, συνθέτουν την εικόνα μιας εξαιρετικά σκληρής πραγματικότητας.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος έκανε λόγο για επιχειρήσεις που κλείνουν, για νέους που φεύγουν στο εξωτερικό και για προγραμματικές δηλώσεις άλλης εποχής και άλλης κοινωνίας.

«Η χώρα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο και εδώ ακούμε εκθέσεις ιδεών από την κυβέρνηση. Είχαμε παλαιότερα το τεχνητό κλίμα ευφορίας, το success story της ΝΔ και του κ. Σαμαρά, έχουμε τώρα το νέο success story του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα» κατέληξε ο κ. Θεοχαρόπουλος.