Skip to main content

Τάτος και Χαβίτο μιλούν για το φιλικό με τη «Μικτή Αγάπης»

Στις 12 το μεσημέρι, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», οι δύο ποδοσφαιριστές θα μιλήσουν για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Συνέντευξη Τύπου με θέμα το σπουδαίο αυριανό φιλικό παιχνίδι, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μεταξύ του Άρη και της «Μικτής Αγάπης».

Στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου του Αρη, θα μιλήσουν για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα οι αρχηγοί των δύο ομάδων, Ανδρέας Τάτος και Φρανθίσκο Χαβίτο και οι προπονητές τους, Νίκος Αναστόπουλος και Νίκος Παπαδόπουλος.  

Σήμερα τίθενται σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια του εν λόγω φιλικού, τα οποία κοστίζουν 5 και 10 ευρώ και διατίθενται από το γραφείο μελών επί της οδού Παπαναστασίου από τις 10:00 ως τις 20:00, στο γυμναστήριο του «Κλεάνθης Βικελίδης» από τις 10:00 ως τις 22:00, στη γραμματεία της ΚΑΕ στο Παλέ και στο sports cafe Replay (Πατρ. Γρηγορίου Ε' 30) από τις 09:00 ως τις 02:00. Την Πέμπτη, ημέρα του αγώνα, στα ίδια σημεία αλλά και στα εκδοτήρια του "Κλεάνθης Βικελίδης" από τις 10:00 ως και πριν την έναρξη του αγώνα.