Skip to main content

Ταρνατώρος: Άπειρη η διοίκηση του Άρη, παντελής απουσία της ΕΟΚ

«Ο Άρης δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και έχει χάσει το να γυαλίζει το μάτι της», δήλωσε ο πρώην έφορος των κιτρινόμαυρων

Για την παντελή απουσία της ΕΟΚ και την απειρία των ανθρώπων του Άρη μίλησε ο πρώην έφορος της ομάδας Φάνης Ταρνατώρος, χαρακτηρίζοντας αστεία τα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τα σκαλοπατάκια.

Ο κ. Ταρνατώρος τόνισε ότι: «ο Άρης δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και έχει χάσει το να γυαλίζει το μάτι της. Χάσαμε φέτος δύο φορές από τον ΠΑΟΚ και δεν άνοιξε μύτη».

Ακόμα άφησε αιχμές για την ΕΟΚ και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπήρχε παντελής απουσία της ΕΟΚ. Αυτά με τα σκαλοπατάκια που έλεγε ο Γιαννακόπουλος είναι αστεία».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην έφορος του Άρη:

Για την παρουσία του Άρη στον τελικό: «Εσύ ως Αρης, πρέπει να διεκδικήσεις σε έναν τελικό αυτό που σου ανήκει. Το αβαντάζ ήταν μόνο η έδρα. Αγωνιστικά ο Άρης είναι υποδεέστερος. Αν λοιπόν χάσεις και το κομμάτι έδρα, τελείωσε η ιστορία».

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την Ομοσπονδία: «Αυτά με τα σκαλοπατάκια που έλεγε ο Γιαννακόπουλος είναι αστεία. Υπήρχε παντελής απουσία της ΕΟΚ. Στην έδρα σου μόνο να κλέψεις μπορείς το παιχνίδι. Αυτό το κομμάτι έδρα έπρεπε να εκμεταλλευτεί ο Άρης και δεν το έκανε. Οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν βέβαια όσο μπορούν, αλλά είναι άπειροι. Ελπίζω να έμαθαν οι άνθρωποι της ομάδας και την άλλη φορά να ξέρουν».

Για την αγωνιστικότητα του Άρη: «Η ομάδα έχει χάσει γενικά το να γυαλίζει το μάτι της. Περισσότερο είμαστε πλέον, παίξαμε-χάσαμε-κερδίσαμε-πάμε παρακάτω, δηλαδή ΝΒΑ. Χάσαμε δυο φορές από τον ΠΑΟΚ και δεν άνοιξε μύτη. Εμείς όταν χάναμε από τον ΠΑΟΚ, από ντροπή δεν βγαίναμε από το σπίτι 2 εβδομάδες».