Skip to main content

Στην εντατική τουρίστας που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Κρήτη

Ο 35χρονος Ρώσος τουρίστας έπεσε από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου του ξενοδοχείου όπου διέμενε στον Ανισαρά Χερσονήσου.

Μάχη για την ζωή του δίνει ένας Ρώσος τουρίστας ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμενε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με το cretapost, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ο 35χρονος Ρώσος τουρίστας – άγνωστο πώς – έπεσε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου του ξενοδοχείου όπου διέμενε στον Ανισαρά Χερσονήσου.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου να ειδοποιούν τις αρχές.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 35χρονο τουρίστα και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο όπου και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς τα τραύματά του είναι εξαιρετικά κρίσιμα.

Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκαν και άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Οι πληροφορίες του cretapost.gr αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει αποκλείσει τόσο την εγκληματική ενέργεια όσο και την αυτοκτονία ενώ όλα «δείχνουν» πως πρόκειται για ατύχημα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 35χρονος Ρώσος τουρίστας είχε έρθει αρχές της εβδομάδας στην Κρήτη μαζί με την οικογένειά του προκειμένου να απολαύσει τις ολιγοήμερες διακοπές του.