Skip to main content

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την ασέλγεια της 9χρονης από τον 56χρονο

Προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε ο 56χρονος υπάλληλος της ΕΡΤ3 που ασέλγησε κατά της 9χρονης στη Θεσσαλονίκης

Φρικιαστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση ασέλγειας του εννιάχρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη, έφερε στο φως η απολογία του 56χρονου κτήνους, υπαλλήλου της ΕΡΤ3, ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι αποφάσισαν σήμερα από κοινού την προσωρινή του κράτηση.

Ο 56χρονος ο οποίος είναι ομογενής από τη Γεωργία, κατά την απολογία του, παραδέχθηκε την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, ωστόσο δεν έπραξε το ίδιο για την κατηγορία του βιασμού της 9χρονης που έχει επίσης ρίζες στη Γεωργία. Ακόμη, όπως ισχυρίστηκε, φιλούσε πατρικά την 9χρονη και μόλις μία φορά τη φίλησε στο στόμα.

Από βίντεο σε εικόνες «καρέ» που προσκόμισαν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες προκύπτει ότι το κοριτσάκι υποχρεώθηκε από τον δράστη να προχωρήσει σε προκαταρκτικά ερωτικής πράξης. Παράλληλα, σε άλλο βίντεο ο 56χρονος, παρουσία του πατέρα του κοριτσιού, κρατά την εννιάχρονη στην αγκαλιά του και πιάνει το στήθος της. Σύμφωνα όσα έγιναν γνωστά, ο πατέρας έχει παραχωρήσει την επιμέλεια της μικρής στη μητέρα της.

Ο 56χρονος, εργάτης με σύμβαση αορίστου χρόνου στην ΕΡΤ3, υποστήριξε, ακόμη, πως είχε σχέση με μία 60χρονη, με την οποία, όμως, «δεν φτιαχνόταν», κι έτσι δικαιολόγησε την κατοχή πορνογραφικού υλικού. Ο δικηγόρος του ομογενή από τη Γεωργία, μάλιστα, υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος στράφηκε στην πορνογραφία επειδή αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού το οποίο έγινε εντονότερο το διάστημα που είχε χάσει τη δουλειά του.

Το κοριτσάκι, από την πλευρά του, κατέθεσε ότι ο 56χρονος ασελγούσε επανειλημμένα εις βάρος της.

Σύμφωνα, τέλος, με πληροφορίες της Voria.gr, η πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ3 ζήτησε περαιτέρω ενημέρωση για την υπόθεση.