Skip to main content

Συναρπαστικές ελληνικές και ξένες σειρές στο ATLAS TV

Δείτε το πλούσιο πρόγραμμα ελληνικών και ξένων τηλεοπτικών σειρών, που προσφέρει στους τηλεθεατές του το κανάλι ATLAS TV.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα ελληνικών και ξένων τηλεοπτικών σειρών, προσφέρει στους τηλεθεατές του το κανάλι ATLAS TV.

Gomorra

Μία ιστορία μέσα από τα άδυτα της Καμόρα, της σκληρής Ναπολιτάνικης εγκληματικής οργάνωσης, μέσα από τα μάτια του 30χρονου Ciro, δεξί χέρι του νονού της οργάνωσης, Pietro Savastano. Ο Ciro, όσο κανείς άλλος, γνωρίζει καλά τι σημαίνει να είναι κανείς πιστό μέλος μίας οργάνωσης. Όταν όμως ο ηγέτης της οργάνωσης, ο Pietro, αποφασίζει να θυσιάσει τις ζωές πολλών δικών του, μόνο και μόνο για να περάσει το μήνυμα στον Salvatore Conte, ηγέτη μίας αντίπαλης οργάνωσης, τότε κάτι πεθαίνει μέσα στον Ciro-καθότι ένα από τα πολλά θύματα της αναγκαστικής αιματοχυσίας είναι ο θετός του πατέρας, ο Attilio, ο οποίος ήταν και ο ίδιος μια ζωή πιστό μέλος της οργάνωσης. Παρόλα αυτά, όταν ο Pietro βρίσκεται μακριά εξαιτίας μίας μακρόχρονης ποινής φυλάκισης, ο κώδικας τιμής του Ciro τον αναγκάζει να υπακούσει τις εντολές του Pietro και να γίνει μέντορας πρώτα του γιου του, του Gennaro, και στη συνέχεια της γυναίκας του Pietro, της Imma- καθώς και οι δύο ήταν ανίκανοι να κρατήσουν τα ηνία της εξουσίας της οργάνωσης αλλά μάθαιναν γρήγορα… Ο Pietro, έχοντας φαινομενικά τρελαθεί από τους ατελείωτους μήνες στην απομόνωση, δραπετεύει κατά τη μεταφορά του σε μία ψυχιατρική κλινική. Και ξαφνικά, το βλέμα του γίνεται και πάλι καθαρό, ζωηρό και άγριο- προμηνύοντας την πιο αιματηρή βεντέτα που γνώρισε ποτέ η Νάπολη…

Πέμπτη και Παρασκευή στις 00:00
Κυριακή στις 21:30

Βοργίες

Μία δραματική σειρά που εξιστορεί την άνοδο στην εξουσία του Καταλανού Καρδιναλλίου και της οικογένειάς του και την προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μία δυναστεία που θα κυριαρχούσε σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρότι ήταν άνθρωπος της πίστης, ο Rodrigo Borgia ήταν δέσμιος των σαρκικών απολαύσεων. Πέρα, επίσης από τις δολοπλοκίες και τις συνομωσίες των άλλων καρδιναλίων και των εκπροσώπων των μεγάλων δυνάμεων που έπρεπε να αντιμετωπίσει, ήταν παγιδευμένος σε έναν συνεχή αγώνα κατευνασμού της αντιπαλότητας μεταξύ των μελών της οικογένειάς του η οποία απειλούσε να τη διαλύσει.

Στη σειρά Βοργίες ενυπάρχουν οι ίντριγκες, η βία, οι δολοφονίες, η λαγνεία, η πολιτική, η πίστη, η αιμομιξία, η προδωσία και η λύτρωση. Μία ιστορία τόσο συναρπαστική και λαμπερή, όσο και η εποχή κατά την οποία διαδραματίζεται.

Πέμπτη και Παρασκευή στις 23:00

Cedar Cove

Δράμα Αμερικανικής παραγωγής το οποίο περιγράφει τη ζωή της Olivia Lockhar, μίας επιτυχημένης δικαστίνας στην πόλη Cedar Cove. Η σειρά ξετυλίγει πτυχές της επαγγελματικής, αλλά και της προσωπικής ζωής της Olivia, η οποία συνδυάζει ένα δυναμικό αλλά και συνάμα ευαίσθητο χαρακτήρα. Εστιάζει στις εξελίξεις της ζωής της και τις αντικρουόμενες πλευρές της προσωπικότητάς της, όπως αυτές σκιαγραφούνται εντός και εκτός δικαστικών αιθουσών…

Δευτέρα-Πέμπτη στις 22:00

Μια καμαριέρα στο Μανχάταν

Η Marisa Lujan είναι μία νεαρή Μεξικάνα, η οποία διευθύνει ένα ξενοδοχείο σε μία μικρή πόλη του Μεξικού. Όταν το καρτέλ των ναρκωτικών καταλαμβάνει το ξενοδοχείο, η Marisa αποφασίζει να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να παντρευτεί τον Victor, τον πατέρα το 10χρονου γιού της, του Lalo, και με τον τρόπο αυτό να αποκτήσει νόμιμα χαρτιά. Μετά από μία σύντομη διαμονή στο Λος Άντζελες, μετακομίζει στο Μανχάταν και βρίσκει δουλειά ως καμαριέρα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Εκεί, συναντά τον Cristobal Parker, έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, γιο γερουσιαστή και πλούσιο κληρονόμο, ο οποίος πιστεύει ότι η Marisa είναι πελάτισσα του ξενοδοχείου. Ο Cristobal, ερωτεύεται παράφορα την Marisa και το ίδιο και εκείνη. Ωστόσο, η Sara μισεί τη Marisa και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να καταστρέψει τη σχέση της με τον Cristobal.

Δευτέρα – Παρασκευή 18:00

Μίλα μου

Η Άννα είναι Κύπρια και σπουδάζει στη Φλωρεντία. Εκεί δημιουργεί μία σχέση με έναν Ελλαδίτη, το Γιώργο. Ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος κι εκείνος της ζητά να κάνει έκτρωση. Η Άννα που είναι πολύ θρησκευόμενη, το αρνείται και αποφασίζει να κρατήσει και να μεγαλώσει το παιδί μόνη της. Επιστρέφει στην Κύπρο όπου αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες. Η οικογένεια θα περάσει από πολλές μπόρες, ενώ μυστικά του πααρελθόντος και του παρόντος θα φέρουν τους πρωταγωνιστές στα όριά τους. Μία δραματική σειρά που θα λατρέψετε!

Δευτέρα – Παρασκευή στις 17:00