Skip to main content

Σιμόπουλος: Καλώ σε ντιμπέιτ Φάμελλο, Μυλόπουλο, Κόλλια και Νοτοπούλου

Τους προκαλώ σε ντιμπέιτ όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά και με όποιους δημοσιογράφους θέλουν για να αποδείξω πόσο έβλαψαν τη Θεσσαλονίκη, ανέφερε

Σε ντιμπέιτ για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης καλεί τους κ.κ. Φάμελλο, Μυλόπουλο, Κόλλια και Νοτοπούλου ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Στράτος Σιμόπουλος.

«Τους προκαλώ σε ντιμπέιτ όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά, όπου και με όποιους δημοσιογράφους επιθυμούν, για να αποδείξω πόσο έχουν βλάψει την Θεσσαλονίκη με την ολιγωρία ή με τις αποφάσεις τους», σημειώνει ο κ. Σιμόπουλος.

Για τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό, κ. Γιάννη Μυλόπουλο, ο Στράτος Σιμόπουλος σημειώνει: «Αποκρύπτει συστηματικά τον χρόνο περαίωσης των εργασιών στη Βενιζέλου και τι ζημιά θα προκληθεί στην πόλη από το γεγονός ότι θα κλείσει ένα μέρος του κέντρου εξαιτίας των εργασιών στον συγκεκριμένο σταθμό. Μόνο επικοινωνία κάνει ο κ. Μυλόπουλος παρουσιάζοντας επεκτάσεις του Μετρό χωρίς διασφαλισμένους πόρους και ντύνοντας με ποιήματα τους γερανούς και τα εργοτάξια».

Σε ό,τι αφορά την επικεφαλή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Κατερίνα Νοτοπούλου, σχολιάζει: «Η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κα. Κατερίνα Νοτοπούλου έχει επιδοθεί σε μία προσπάθεια υπερπροβολής της ούτως ή αλλιώς περιορισμένης δραστηριότητάς της, η οποία εξαντλείται  στην οργάνωση επαφών του πρωθυπουργού με ξένους ηγέτες στην πόλη».

Στο επίκεντρο των κατηγοριών και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σωκράτη Φάμελλος, για τον οποίο αναφέρει: «όταν πρότεινα να δημιουργηθεί η εταιρεία «Παράκτιο Μέτωπο Θερμαϊκού Α.Ε.», για να γίνει υπέρβαση των γραφειοκρατικών δυσκολιών, είπε πως το θαλάσσιο, παράκτιο μέτωπο θα σχεδιαστεί από την αυτοδιοίκηση και όχι από κρατική εταιρεία-"πατερούλη" από την Αθήνα. Αλλά, στην πρωτεύουσα η κυβέρνηση αφού κατήργησε χωρίς λόγο τον Μάρτιο του 2015 την εταιρεία «Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε.», τώρα ετοιμάζει έναν “πατερούλη”, την «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» για εκτεταμένες παρεμβάσεις και ανακαινίσεις σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια και αναπλάσεις σε δημόσιους χώρους στις περιοχές του Εμπορικού Τριγώνου της Αθήνας και των Προσφυγικών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Παράλληλα σε μια προσπάθεια να μην λύσει ουσιαστικά το πρόβλημα έλλειψης νερού στην πόλη προανήγγειλε  το βαρύγδουπο "Σχέδιο Ασφάλειας Νερού"».

«Η κα Κόλλια εποπτεύουσας της ΕΥΑΘ απεφάσισε ότι για το πρόσφατο πρόβλημα με την έλλειψη νερού ευθύνονται οι προηγούμενοι και καθόλου η ίδια», σημειώνει για την υφυπουργό Εσωτερικών Μαρία - Κόλλια Τσαρουχά ο κ. Σιμόπουλος.

«Τελικά πρόκειται για το κυβερνητικό τετράγωνο που "σκοτώνει"», καταλήγει.