Skip to main content

Συλλήψεις τριών ατόμων για εμπορία ναρκωτικών στο Γκύζη

Στην κατοχή των τριών συλληφθέντων, στην περιοχή του Γκύζη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 22 κιλών και 450 γραμμαρίων.

Για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών συνελήφθησαν, στην περιοχή του Γκύζη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, ένας Έλληνας 47 ετών και δύο υπήκοοι Αλβανίας.

Στην κατοχή των τριών συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 22 κιλών και 450 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού εντόπισαν στην Ιπποκράτειο Πολιτεία Αφιδνών Αττικής, φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε σε δασική έκταση, μία πλήρως εξοπλισμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Όπως εξακριβώθηκε, η υδροδότηση γινόταν με πλήρες σύστημα ποτίσματος, μέσω κλοπής νερού από κεντρικό αγωγό ύδρευσης. Συνολικά εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 1.221 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,3 έως 1,1 μέτρα. Κατασχέθηκε επίσης ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείτο για την καλλιέργεια. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.