Skip to main content

Στην κυκλοφορία δίνονται Ιονία Οδός και Ε65 μέχρι τον Μάρτιο

Οι δύο οδικοί άξονες, που ξεκίνησαν να κατασκευάζονται το 2007, θα δοθούν στην κυκλοφορία μεταμορφώνοντας τις μεταφορές στη δυτική Ελλάδα

Την ολοκλήρωση, εντός του πρώτου τριμήνου του 2017, των οδικών αξόνων (Ε-65, Ιονία Οδός) που υλοποιεί η ΤΕΡΝΑ, επιβεβαίωσε η διοίκηση του εισηγμένου ομίλου κατά τη προχθεσινή τηλεδιάσκεψη αναλυτών.

Οι δύο οδικοί άξονες που ξεκίνησαν να κατασκευάζονται το 2007 με την συμπλήρωση 10 και πλέον ετών θα δοθούν στην κυκλοφορία μεταμορφώνοντας τις μεταφορές στη Δυτική Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, τη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο.

Όπως όλα δείχνουν, στη σημερινή επίσκεψη του Χρίστου Σπίρτζη στα εργοτάξια της Ιόνιας Οδού, θα ανακοινωθεί και η λειτουργία του πρώτου τμήματος του αυτοκινητόδρομου (από Γαβρολίμνη μέχρι Αμφιλοχία) που μαζί με το ήδη σε λειτουργία τμήμα της παράκαμψης Αγρινίου θα αποτελέσει ένα συμπαγές τμήμα σχεδόν 100 χλμ.

Η Ιονία Οδός, ο διακαής πόθος Ηπειρωτών και Αιτωλοακαρνάνων θα γίνει μία πραγματικότητα μέχρι το τέλος Μαρτίου που θα παραδοθεί με ελάχιστες εκκρεμότητες.

Για τον Ε65 όπως είχε αναφέρει το ypodomes.com, πριν από λίγες μέρες, από το 54ο χλμ μέχρι το 111χλμ του Ξυνιάδα-Τρίκαλα είναι πλήρως έτοιμο. Τα χλμ από το 32,5 μέχρι το 54χλμ είναι και τα πιο αινιγματικά καθώς γίνεται αγώνας για να δοθεί αν όχι ολόκληρο, τουλάχιστον 1 λωρίδα ανά κυκλοφορία.