Skip to main content

Σαββίδης: Να καταστρέψουμε το αμαρτωλό σύστημα στο ποδόσφαιρο

Στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν 31 ποδοσφαιρικές ενώσεις που συζήτησαν για την επόμενη μέρα στην ΕΠΟ.

Στο περιθώριο της συνάντησης των 31 ποδοσφαιριστών ενώσεων, που συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» της Θεσσαλονίκης για να συζητήσουν για την επόμενη μέρα στην ΕΠΟ, μίλησαν οι ισχυροί άντρες των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος των «ασπρόμαυρων», Ιβάν Σαββίδης, είπε: «Σας ευχαριστώ που ήρθατε εδώ. Όλοι όσοι συγκεντρωθήκαμε δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την κατάσταση στο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ έχει διαλέξει έναν δρόμο και θα μείνει σε αυτόν. Τον δρόμο της κάθαρσης. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει διαφθορά, τώρα ήρθε η στιγμή. Τρεις ομάδες έχουν ενωθεί για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε μαζί είναι να καταστρέψουμε το αμαρτωλό σύστημα και να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης της ΑΕΚ ανέφερε: «Κάνουμε μία προσπάθεια να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Απόδειξη ότι τρία μεγάλα σωματεία είμαστε εδώ κι οι τρεις θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Είμαστε τρεις και μακάρι να μας ακολουθήσουν κι άλλοι. Βοηθήστε μας, είναι κρίμα να σκοτώνουμε αυτό που αγαπάμε».

Τέλος ο Χρήστος Παναγόπουλος διάβασε την επιστολή του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος δεν έδωσε το «παρών»: «Ο κ. Αλαφούζος σας ζητάει συγνώμη που δεν είναι εδώ γιατί είχε μία απρόοπτη προσωπική υποχρέωση. Παρόλο που δεν είναι παρών ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχουν ταλαιπωρηθεί από το παράνομο σύστημα της ΕΠΟ. Μία ομάδα ανθρώπων εποπτευόμενη από έναν παράγοντα τοποθετούν παντού μόνο αρεστούς. Ο Παναθηναϊκός στα χρόνια μου στάθηκε απέναντι στο σύστημα διαφθοράς. Το τίμημα είναι βαρύ. Μόνο 1-2 ήταν ανυποχώρητοι αλλά το δίκιο θα κερδίσει. Με όλους εσάς πιστεύουμε στις ίδιες αρχές. Ισονομία και διαφάνεια. Από εσάς περιμένουμε προτάσεις και λύσεις».