Skip to main content

Σαμαράς: Κοντά στο να διασφαλίσει την άνοδο στη Football League ο Άρης

Αισιόδοξος πως σύντομα το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη θα διασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό του στη Football League εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σαμαράς.

Στη Media Day που διοργάνωσε την Πέμπτη (11/2) το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη μίλησε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός των «κιτρινόμαυρων», Δημήτρης Σαμαράς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το αν θα επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος της ομάδα: «Δεν νομίζω, δεν μας ανησυχεί. Σίγουρα δεν υπάρχει ρυθμός, αλλά από εκεί και πέρα είναι στο χέρι μας να είμαστε σοβαροί, ο καθένας να είναι συγκεντρωμένος στον ρόλο του. Δεν νομίζω αυτή η διακοπή να φανεί μέσα στο ματς».

Για τις εμβόλιμες αγωνιστικές που ενδεχομένως να υπάρξουν: «Η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, είτε μπούνε εμβόλιμες, είτε όχι. Θα είναι πανέτοιμη σε κάθε παιχνίδι. δουλεύουμε γι’ αυτό. Από εκεί και πέρα θα είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή».

Για το αν θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο Μαζουλουξής: «Σίγουρα ο κόουτς έχει δείξει ότι υπολογίζει σε όλους και σε όλα. Πιστεύω πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του καθενός να αρπάξει την ευκαιρία και να καθιερωθεί στην ομάδα, είτε φέτος, είτε και του χρόνου».

Για το αν πιστεύει ότι ο Άρης έχει εξασφαλίσει την άνοδο: «Δεν θέλω να λέω τέτοια πράγματα. Είμαστε πάρα πολύ κοντά και όσο πιο γρήγορα εξασφαλίσουμε την άνοδο, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα και στην συνέχεια».

Για το αν αντέχει να παίζει ακόμη: «Έτσι λέω. Από εκεί και πέρα όμως δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα. Είναι και στο χέρι της ομάδας».