Skip to main content

Ψηφίδης: Οφείλουμε να σεβαστούμε την προσπάθειά του Καρυπίδη

Στην παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη μέχρι στιγμής τοποθετήθηκε με δηλώσεις του ο Γιάννης Ψηφίδης.

Στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Άρη μίλησε ο πρόεδρος αυτού, Γιάννης Ψηφίδης, για τη μέχρι στιγμής παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Στις 13/11/05 ψηφίστηκε το μνημόνιο συνεργασίας. O κ. Καρυπίδης και οι νομικοί έλεγξαν τις προτάσεις. Σε κάθε συμφωνητικό υπάρχουν δύο σκέλη και δύο πλευρές, Οι πλευρές του κ. Καρυπίδη και οι δικές μας. Έληξε η αγωνιστική περίοδος, οι υποχρεώσεις του κ. Καρυπίδη, ήταν ποδοσφαιρικού, οικονομικού χαρακτήρα. Έπρεπε να κρατήσει όλα αυτά τα έξοδα που είχαν σχέση με την Γ’ Εθνική.

Οφείλουμε να σεβαστούμε την προσπάθειά του. Έφτιαξε μία υπερομάδα σε λίγες μέρες και μας απέδειξε ότι δίκαια τον φέραμε κοντά μας. Θέλουμε να τον συγχαρούμε. Κάθε μέρα μας έφερνε τα στοιχεία Περνούσαν από έγκριση του Δ.Σ. για την καταγραφή όλων των θεμάτων. Ο κ. Καρυπίδης ήταν συνεπέστατος, δεν οφείλει τίποτα προς τον Α.Σ. Προσωπικά θέλω να τον συγχαρώ γιατί ήταν συνεπής.

Μας βοήθησε με τις 15.000 ευρώ τον Νοέμβριο. Μέχρι 30/4 ο κ. Καρυπίδης ξόδεψε 961.οοο ευρώ. Λείπουν κάτι παραστατικά από αυτά. Μας οφείλει μόνο παραστατικά 95.000 ευρώ. Του δώσαμε την δυνατότητα από τη στιγμή που εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, να πάρει το σύνολο ή το μέρος των μετοχών της νέας ΠΑΕ Άρης. Είμαστε ανοιχτοί σε θέσεις και προτάσεις του κ. Καρυπίδη».