Skip to main content

Ψυχοβγάλτης, αλλά στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ (video)

Το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο ΠΑΟΚ μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ. Το συγκρότημα του Ιγκόρ Τούντορ αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς γκολ στο γήπεδο της Τούμπας με τον Πανιώνιο και εκμεταλλεύτηκε το εκτός έδρας γκολ από τη Νέα Σμύρνη (1-1).

Κάκιστη ήταν η εικόνα του «Δικεφάλου του Βορρά» στο πρώτο ημίχρονο, με τον Πανιώνιο να πιέζει ψηλά στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας κινδύνους στην εστία του Βελλίδη με τους Μπακασέτα και Μασούρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς, με τον προπονητή τους να ρίχνει στον αγωνιστικό χώρο τους Γκολάσα και Κάτσε στις θέσεις των Αθανασιάδη και Τζιόλη, γεμίζοντας ουσιαστικά το κέντρο του.

Παρόλα αυτά οι «κυανέρυθροι» ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι και πάλι με τον Μασούρα στο 47’, με τον Βελλίδη να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.

Η πρώτη αξιόλογη τελική για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 50’ με την καρφωτή κεφαλιά του Πέλκα από το ύψος του πέναλτι, με τον Διούδη να μπλοκάρει.

Από εκείνο το σημεό κι έπειτα ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσπαθούσε να απειλήσει, αλλά δεν έβρισκε την τελική πάσα, με τον Πανιώνιο να έχει ξεμείνει από δυνάμεις και το 0-0 να αποτελεί το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Σκόνδρας, Τσίμιροτ, Τζιόλης (46’ Κάτσε), Πέλκας, Αθανασιάδης (46’ Γκολάσα), Μπερμπάτοφ, Μακ

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Οικονόμου (84’ Τασουλής), Σιώπης, Τζανδάρης (80’ Καθάριος), Μασούρας (62’ Μπαργκάν), Μπακασέτας, Καραμάνος, Ανασαριφάρντ