Skip to main content

Προσπάθεια διαστρέβλωσης δηλώσεων του Δραγασάκη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Εσκεμμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης των σημερινών δηλώσεων του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης καταγγέλλει η Κουμουνδούρου.

Εσκεμμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης των σημερινών δηλώσεων του Γιάννη Δραγασάκη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας μάλιστα ότι η διαστρέβλωση αυτή γίνεται με πρακτικές που θυμίζουν «μονταζιέρα» και προέρχονται ακόμα και από προσδιοριζόμενα ως νέα κόμματα.

Πρόκειται για τη συνέντευξη του κ. Δραγασάκη στον RealFm97,8, κατά τη διάρκεια της οποίας είπε, μεταξύ άλλων: «Και με τη δική μας ευθύνη, ως αντιπολίτευση παλιότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ, είχαμε συμβάλει και εμείς στο να δαιμονοποιηθεί το μνημόνιο ως λέξη. Το μνημόνιο είναι ένας τύπος συμφωνίας. 'Αρα τυπικά αυτό που έχουμε είναι ένα νέο μνημόνιο, αλλά ως περιεχόμενο αν το δούμε έχει μεγάλες διαφορές».

«Είναι ξεκάθαρο ότι η αναφορά αυτή είχε σκοπό ακριβώς να καταδείξει τη διάκριση μεταξύ μορφής και ουσίας και την ανάγκη να κατανοήσουμε τις σημαντικές διαφορές της συμφωνίας στην οποία καταλήξαμε με τα προηγούμενα Μνημόνια, και όχι προφανώς να "εξευγενίσει" τα Μνημόνια», αναφέρει η Κουμουνδούρου.