Skip to main content

Προφυλακιστέα η γιατρός για την υπόθεση των αντικαρκινικών φαρμάκων

Στην απολογία της, η γιατρός που κατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και απάτη, φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η 44χρονη γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα αντικαρκινικών φαρμάκων.

Στην απολογία της, η γιατρός που κατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και απάτη, φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση. Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορουμένους της.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι συνήγοροί της, η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε ότι υπέγραψε 86 συνταγές, χωρίς όμως να πάρει ανταλλάγματα, καθώς όπως είπε δεχόταν απειλές για τη ζωή της αλλά και για τη ζωή της συζύγου της ακόμη και με όπλο, από άγνωστο πρόσωπο το οποίο την είχε μετατρέψει σε «άβουλο και πειθήνιο όργανό του».

Εξαιτίας αυτών των απειλών, όπως είπε, αναγκάστηκε να εξαφανιστεί, «για να χάσει τα ίχνη της ο εκβιαστής της». Σύμφωνα με πληροφορίες, η 44χρονη κατηγορούμενη εμφανίστηκε βέβαιη ότι το πρόσωπο που την εκβίαζε δεν είναι μεταξύ των κατηγορουμένων για την παράνομη διακίνηση των αντικαρκινικών φαρμάκων.