Skip to main content

Καρέ βαθμολογικής ανάτασης για τον Άρη κόντρα στον Πανσερραϊκό (video)

Οι κιτρινόμαυροι καθάρισαν την αναμέτρηση μέσα σε διάστημα οκτώ λεπτών στο πρώτο ημίχρονο και παραμένουν κοντά στις δύο προνομιούχες θέσεις της ανόδου

Τη νίκη με 4-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό κατέκτησε ο Άρης για την 11η αγωνιστική της Football League.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου πέτυχαν έτσι την δεύτερη πιο ευρεία νίκη τους στο πρωτάθλημα μετά το 5-0 επί της Καλλονής ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι τελείωσαν την αναμέτρηση με 23 τελικές προσπάθειες (10 εντός εστίας).

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο (Αγροτικός Αστέρας) βρίσκονται στην τρίτη θέση με 24 βαθμούς (1ος ο Απόλλων Σμύρνης με 27, 2η η Λαμία με 25) ενώ αντίθετα οι Σερραίοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με 13 βαθμούς.

Ο Άρης ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο και φρόντισε να το πιστοποιήσει αυτό σκοράρωντας μάλιστα τρεις φορές μέσα σε οκτώ λεπτά.

Το σκορ για τους κιτρινόμαυρους άνοιξε στο 22' όταν ο Μπαργκάν από τα αριστερά έβγαλε σέντρα προς το πρώτο δοκάρι και ο Ντούνης με προβολή πέτυχε το 1-0.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων στο Κλεάνθης Βικελίδης ήρθε και το δεύτερο γκολ όταν στο 24΄ο Μπαργκάν εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Ιντζίδης κάρφωσε τη μπάλα με κεφαλιά στη δεξιά γωνία του Μέλκα για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο 30΄ αύξησαν το προβάδισμά τους όταν ο Ίλιτς έκανε ωραία ατομική ενέργεια και πάσαρε στον Ντούνη που προ κενής εστίας σκόραρε για το 3-0.

Η καλύτερη ευκαιρία της σερραϊκής ομάδας καταγράφηκε στο 44΄όταν ο Τσιμίκας σούταρε αλλά ο Διούδης εκτινάχθηκε εντυπωσιακά και απέκρουσε σε κόρνερ.


Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για έναν ρόλο καθώς ο Άρης συνέχισε να κυριαρχεί.

Στο 59΄απείλησε με το ωραίο σουτ του Μπαργκάν αλλά ο Μέλκας απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ. Στο 66΄οι κιτρινόμαυροι έχασαν ακόμη μια σημαντική ευκαιρία όταν ο Καράμπελας βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Ίλιτς αλλά ο τελευταίος πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Τα πράγματα ήρθαν να γίνουν χειρότερα για τα λιοντάρια καθώς στο 68΄αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ιωαννίδης για σκληρό μαρκάρισμα στον Ντούνη.

Το κερασάκι στην τούρτα της ευρείας επικράτησης του Άρη έβαλε στο 89΄ο Μιλούνοβιτς καθώς με ωραία ατομική προσπάθεια και εύστοχο πλασέ νίκησε τον Μέλκα για το 4-0.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας,Παυλίδης (Καπνίδης 72΄), Μπαργκάν (Μιλούνοβιτς 77΄), Ντούνης, Τάτος (Νέτο 81΄), Ίλιτς.

Πανσερραϊκός (Διλμπέρης): Μέλκας, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Λάμντο, Ρούτσης, Στέβιτς (Παπατζίκος 80΄), Κάκκο, Γκούρτσας (Καψάλης 72΄), Κανούλας, Τσιμίκας (Κτιστόπουλος 85΄).