Skip to main content

Πέτγουεϊ: Νιώθω πως θα τρελαθώ, μπορώ να κάνω περισσότερα στο παρκέ

O Αμερικανός φόργουορντ του Άρη ρωτήθηκε σχετικά μετά τον αγώνα με τον Φάρο και πάλι δεν έδωσε σαφή απάντηση για το μπασκετικό μέλλον του

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα συνεχίσει ή όχι το μπάσκετ, αν θα συνεχίσει ή όχι στον Άρη, αλλά το πιο πιθανό σενάριο σήμερα παραμένει η λύση της συνεργασίας του με τους «κιτρινόμαυρους».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Pressaris», ο Αμερικανός φόργουορντ ρωτήθηκε σχετικά μετά τον αγώνα με τον ΓΣΛ Φάρο και πάλι δεν έδωσε σαφή απάντηση για το μπασκετικό μέλλον του.

«Θα το σκεφτώ μερικές μέρες. Θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου και τον κόουτς Γιαννάκη. Ξέρω πάντως ότι όταν σταματήσω θέλω να γίνω προπονητής. Παίρνω τον χρόνο μου και μαθαίνω συνέχεια πράγματα δίπλα σε αυτόν τον σπουδαίο προπονητή. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ και βοηθάω την ομάδα», είπε ο Πέτγουεϊ και πρόσθεσε: «Όλοι μου λένε πως έχω ακόμα αγωνιστικό ρυθμό. Έχω κάποια προσωπικά θέματα τα οποία παλεύω να λύσω. Είναι κάτι που το σκέφτομαι τα δύο τελευταία χρόνια, είχα μεγάλη πτώση στην απόδοσή μου, δεν βρισκόμουν σε καλή ψυχολογική κατάσταση εκείνο το διάστημα και όλα ήρθαν στο μυαλό μου σε μια νύχτα. Νιώθω πως θα τρελαθώ, γιατί νομίζω πως μπορώ να κάνω περισσότερα στο παρκέ και βλέπω πως στην πράξη δεν μπορώ να προσφέρω αυτά που θέλω και χρειάζεται η ομάδα από μένα».

Ο Πέτγουεϊ ρωτήθηκε και για την συνέχεια του Άρη μετά την διακοπή των δύο εβδομάδων λόγω Εθνικής και απάντησε: «Έχουμε δύο βδομάδες μπροστά μας για να βελτιωθούμε και πρώτα από όλα να αναρρώσουμε στο 100% από διάφορους τραυματισμούς που υπήρξαν τελευταία. Θέλουμε να βελτιώσουμε τη θέση μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουμε να επανέλθουμε δυναμικά, να κάνουμε μια επανεκκίνηση γιατί δεν τα πήγαμε πολύ καλά έως τώρα και να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο. Επίσης να ευχηθώ καλή τύχη στα παιδιά της Εθνικής ομάδας».