Skip to main content

Πασάς: Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης, εμπειρία ζωής η Μπόκα

Ο μεσοεπιθετικός του Άρη υπογράμμισε πως οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» θα είναι 100% έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος

Την πεποίθησή του πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero», ο Γιάννης Πασάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του Άρη:

«Το ξεκίνημα είναι το σημαντικότερο, συνέχεια ανάλογη εξαρτάται από εμάς . Υπήρχε το άγχος και το πρώτο επίσημο, τα φιλικά δεν είναι όπως τα επίσημα. Όσο περνάει ο καιρός είναι λογικό να γίνεται καλύτερη η ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Δείχνουμε καλά στοιχεία μέσα στο γήπεδο. Όλα τα παιδιά έχουμε περάσει από την κατηγορία, ξέρουμε πως είναι να αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη ομάδα, όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Aρη δίνουν το 120%. Ξέρουμε τις δυσκολίες και πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα για να μην έχουμε προβλήματα».

Για το αν νιώθει επιπλέον πίεση: «Δεν θεωρώ ότι έχουμε έξτρα βάρος πίεση, ήταν κακό που δεν βγήκε η ομάδα πέρυσι αλλά πρέπει να το αφήσουμε αυτό και να βλέπουμε τι έχουμε μπροστά μας».

Για το αν θα είναι η ομάδα έτοιμη στη έναρξη του πρωταθλήματος: «Πιστεύω θα είμαστε στο 100%, γι’ αυτό ξεκινήσαμε και την προετοιμασία αρκετά νωρίς».

Για το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς: «Θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι θα το χαρούμε κι εμείς και ο κόσμος. Είναι εμπειρία ζωής για όλους και θα μας βοηθήσει αρκετά».

Για την εικόνα που έχει από την Football League και τις άλλες ομάδες: «Θα είναι το κλασικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, θα έχει πολύ πάθος, πολύ άμυνα και εμείς πρέπει να κάνουμε ότι πρέπει για να «σπάσουμε» τις αντίπαλες άμυνες. Η δύναμη, το πάθος, θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στον στόχο μας. Αν δεν παίζουμε ο ένας για τον άλλο, δεν θα καταφέρουμε τίποτα. Πρέπει να έχουμε καλό κλίμα, όπως έχουμε και δεν θα αλλάξει και κάτι, όλα τα πάνε μια χαρά.  Όλα εξαρτιόνται από εμάς. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

Για το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις στην επίθεση: «Μπορώ να παίξω αρκετές θέσεις, αυτό είναι και επιλογή του προπονητή μου, αν θέλει να παίζω κάπου συγκεκριμένα».