Skip to main content

Παπαθεοδώρου: Προσαρμογή από την αρχή στην πίεση του Παναθηναϊκού

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ τόνισε πως το πρώτο παιχνίδι αποτέλεσε ένα μάθημα για τους παίκτες του ώστε να καταλάβουν τις διαφορές που έχουν από το «τριφύλλι»

Την προπόνησή του πραγματοποιεί αυτή την ώρα στο κλειστό γυμναστήριο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της μικρής χρονικά προετοιμασίας της ομάδας, ενόψει του δεύτερου αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι και όσα θα πρέπει να κάνει η ομάδα για να ελπίζει σε μία διαφορετική εξέλιξη, τόνισε: «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό για μας μετά τον πρώτο αγώνα, είναι πως καταλάβαμε την διαφορά στην επιθετικότητα, στην αθλητικότητα που έχει μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό και ειδικά στο γήπεδό της.

Άρα θα πρέπει να προσαρμοστούμε από την αρχή του αγώνα στην πίεση που θα μας ασκήσει ο αντίπαλος. Πρόκειται για μία ομάδα με αθλητικούς γκαρντ, είναι μία ομάδα που τρέχει και πιέζει πολύ καλά τον αντίπαλο και συνεπώς η προσαρμογή μας σε αυτό τον τρόπο του παιχνιδιού θα είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να διορθώσουμε και το πιο σημαντικό για να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του αγώνα».