Skip to main content

ΠΑΟΚ: Αυξάνονται οι πιθανότητες συμμετοχής Τζαβέλλα-Σάκχοφ με ΑΕΚ

Αντίθετα δυσκολεύει η περίπτωση συμμετοχής του Μάριν Λέοβατς ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας

Αυξημένες είναι οι πιθανότητες ώστε να τεθούν στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής οι Γιώργος Τζαβέλλας και Εβγέν Σάκχοφ κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας και ώρα 19:00.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας αμυντικός δεν αγωνίστηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και αναμένεται να προφυλαχθεί από το αυριανό ματς κόντρα στην ΑΕΛ για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδος ώστε να δώσει το «παρών» κόντρα στους κιτρινόμαυρους.

Από την μεριά του, οι εξετάσεις του Ουκρανού μέσου που τραυματίστηκε κόντρα στους ερυθρόλευκους μετά από χτύπημα που δέχθηκε στην ποδοκνημική έδειξαν πως έχει κάκωση συνδέσμων στον αστράγαλο. Όπως και ο Τζαβέλλας έτσι και ο Σάκχοφ αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής από την αυριανή αναμέτρηση και αναμένεται να κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει να ενισχύσει τον Δικέφαλο στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

Αντίθετα δυσκολεύει η περίπτωση συμμετοχής του Μάριν Λέοβατς ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.