Skip to main content

Οριστικά παρελθόν από την ομάδα του ΠΑΟΚ ο Λούκας Πέρεθ

Ούτε ο Ιβάν Σαββίδης κατάφερε να μεταπείσει τον Λούκας Πέρεθ ώστε να παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Μετακομίζει στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σπάρτακ Τρνάβα ήταν το τελευταίο που σημείωσε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Λούκας Πέρεθ. Αργά το βράδυ της Πέμπτης (30/7) ο 27χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός και ο εκπρόσωπός του, Ροντρίγκο Φερνάντεθ Λοβέγιε, συναντήθηκαν με τον Ιβάν Σαββίδη στο «Μακεδονία Παλλάς».

Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» προσπάθησε να μεταπείσει τον πρώτο ώστε να παραμείνει στο γήπεδο της Τούμπας, ωστόσο η απόφαση αυτού είχε παρθεί και δεν είναι άλλη από τη μετακόμισή του στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Πλέον, αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί είναι το περιεχόμενο της συμφωνίας πώλησής του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως 1.500.000 ευρώ θα μπουν στα ταμεία του ΠΑΟΚ, ενώ ενδεχομένως να υπάρξει ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 50% και επιπλέον χρήματα αν ο ισπανικός σύλλογος παραμείνει και του χρόνου στη Πριμέρα Ντιβιζιόν, κι αν ο Λούκας Πέρεθ σημειώσει συγκεκριμένο αριθμό γκολ και πάνω.