Skip to main content

Νέες πιέσεις από ΤΑΙΠΕΔ για αλλαγές στη διοίκηση του ΟΛΘ

Μέσω της τροποποίησης του καταστατικού το ΤΑΙΠΕΔ επαναφέρει το θέμα ορισμού ενός ακόμη μέλους της δ.σ. του ΟΛΘ, σε θέση εκτελεστικού μέλους.

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ του ορισμού, εκτελεστικού μέλους από πλευράς του ΤΑΙΠΕΔ, στο διοικητικό συμβουλίου της ΟΛΘ Α.Ε., μία υπόθεση στην οποία η λύση θα δοθεί τελικώς στην τακτική γενική συνέλευση της Εταιρείας, στις 7 Ιουλίου.

Όπως πληροφορείται η Voria.gr, το ΤΑΙΠΕΔ εγγράφως ζήτησε από την διοίκηση της ΟΛΘ Α.Ε. να εντάξει στα θέματα της ημερησίας διάταξης της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης, την τροποποίηση του καταστατικού της Εταιρείας ώστε να μπορεί το δ.σ. , με απόφασή του, να δώσει εκτελεστικό ρόλο σε μέλος της διοίκησης.

Το δ.σ. του ΟΛΘ, αποδέχθηκε το αίτημα του ΤΑΙΠΕΔ και το θέμα αυτό θα συμπεριληφθεί στην ατζέντα των θεμάτων της γενικής συνέλευσης, στην οποία βεβαίως βαρύνοντα λόγο έχει ο βασικός μέτοχος, δηλαδή το ΤΑΙΠΕΔ, οπότε πρέπει από τώρα να θεωρείται η υπόθεση, ουσιαστικά λήξασα.

Υπενθυμίζεται ότι στο διάστημα του τελευταίου ενός μηνός και πλέον, το δ.σ. της ΟΛΘ Α.Ε. έχει αρνηθεί αιτήματα του ΤΑΙΠΕΔ, δύο φορές, με θέμα τον ορισμό του μέλους που εκπροσωπεί το Ταμείο, του κ. Αγγέλου Βλάχου, σε εντεταλμένο σύμβουλο, την πρώτη φορά και, σε αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο, τη δεύτερη.

Το ΤΑΙΠΕΔ επανήλθε στο θέμα, για τρίτη φορά, με το αίτημα που υπέβαλε εχθές και το οποίο αποδέχθηκε αυτή τη φορά το δ.σ. του ΟΛΘ. Μένει να δούμε, αμέσως μετά την έγκριση της τροποποίησης του καταστατικού από τη γενική συνέλευση, τις αλλαγές που θα υπάρξουν στη διοίκηση της Λιμένα και αν αυτές θα αφορούν μόνο στον κ. Άγγελο Βλάχο που εκπροσωπεί το Ταμείο στο δ.σ. της ΟΛΘ Α.Ε.